2a Lligueta Running Vall d’Aro

2a Lligueta Running Vall d’Aro

 

6e1a62cefb3736a146939183c6852626_L

Proposta de cinc curses de muntanya d’agost a octubre

Segona edició de la Lligueta Running Vall d’Aro (web), una proposta que combina la pràctica esportiva amb la descoberta de l’entorn natural de Castell-Platja d’Aro i S’Agaró, a partir d’un circuit cinc curses de muntanya de perfil tècnic i de recorreguts similars entre agost i octubre de 2016. Una iniciativa de la regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro i tempsXcurses, que permet inscriure’s a totes, algunes o a una sola cursa tant a esportistes d’alt nivell com a afeccionats (en la primera edició hi van participar prop de 400 persones).

El calendari és el següent: Cursa Nocturna Penya Blaugrana (divendres 5 d’agost), Marxa de l’Escurçó (diumenge 4 de setembre), La Serp de Fanals-CAF (diumenge 18 de setembre), Cursa Lineal del Camí de Ronda (diumenge 9 d’octubre) i Marxa dels 20 km (diumenge 23 d’octubre). Els horaris de sortida sempre són les 9 h del matí, excepte la cursa nocturna (22.30 h); i el preus d’inscripció també són coincidents, 12 euros anticipades (en línia), i 15 euros el mateix dia de l’esdeveniment, excepte la Cursa Lineal Camí de Ronda (15-18 euros), ja que inclou servei d’autobús de retorn al punt de sortida.

En relació als guardons, tots els participants reben, a cada cursa, una bossa amb productes d’obsequi i promoció. En cadascuna hi ha 1r, 2n i 3r Premi absolut maculí i femení, i 1r Premi al participant del municipi millor classificat, i al participant més jove i més gran. En relació a la lligueta, totes les curses són puntuables, tot i que es pot descartar un resultat, per establir els guardons de 1r, 2n i 3r classificats masculí i femení. També es lliurarà una samarreta Finisher a tots els participants que hagin corregut les sis curses de que consta la 1a Lligueta Running Vall d’Aro.

Cada marxa està degudament senyalitzada i autoritzada, i tots els participants tenen com a refrigeri un entrepà i beguda en acabar, tot i que al llarg del recorregut també hi ha instal·lats diversos punts d’avituallament i control. Tot i que cada cursa té un reglament específic, comparteixen alguns punts en comú, com el fet que els menors d’edat han de presentar autorització o que els corredors s’han de presentar a la sortida, degudament equipats i amb el dorsal proporcionat per l’organització (i en el cas de la cursa nocturna, és imprescindible portar frontal).

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.