15è Concurs de Còmic de Castell-Platja d’Aro

15è Concurs de Còmic de Castell-Platja d’Aro

 

9b257e5d53552ed464780f3e3eb499e6_L

Modalitats de tira còmica, historieta i animació

15è Concurs de Còmic de Castell-Platja d’Aro, convocat per l’Ajuntament de la mà de la Biblioteca Mercè Rodoreda (BMR), obert a tothom, dividit en dues categories: joves (12-16 anys), i adults (a partir de 17 anys). El termini de presentació d’originals és del 14 al 30 de novembre d’enguany. Els premis, dotats amb 1.750 euros, es lliuren el 20 de desembre al Castell de Benedormiens de Castell d’Aro, i l’exposició de les obres participants serà del 2 al 31 de gener de 2017, a la mateixa biblioteca.

El tema del concurs és lliure, i els treballs han de ser inèdits, i no premiats en cap altre concurs. Els diàlegs poden ser en català o castellà, i la tècnica també és lliure. Hi ha tres modalitats: tira còmica (de 2 a 4 vinyetes), historieta (a partir de cinc vinyetes i fins a tres A4 en la categoria juvenil, i entre tres i sis A4 com a màxim en la categoria d’adult), i animació (extensió de 15 segons fins a 4 minuts).

La participació en el concurs pot ser individual o a dues mans, i cada participant o equip pot presentar un màxim d’una obra per a cada modalitat del concurs. Hi ha Primer i Segon Premi per a cada categoria i modalitat i si el jurat pot atorgar dos accèssits a propostes no premiades: millor obra amb diàlegs en català, i millor obra d’autor local. També està vigent -fins al 31 d’octubre- el 5è Premi Jordi Comas de Recerca Local al millor projecte inèdit d’investigació sobre el municipi, dotat amb 3.000 euros i amb la possibilitat de publicació del treball.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.