Programa de vistes guiades d’estiu

Programa de vistes guiades d’estiu

 

0af3c7658b7fd19d1a969ae0ef63006b_L

Teatralitzades, naturalistes, amb guia local o per a tota la família

Entre el 5 de juliol i el 18 de setembre, la regidoria de Turisme de l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro ha programat un total de 33 propostes per descobrir l’entorn natural, històric i patrimonial del municipi. L’oferta, renovada completament ara fa tres anys, es manté amb alguns retocs, per oferir una proposta que combina visites familiars, teatralitzades, naturalistes o amb guia local. Excepte la 10a edició de la Caminada Nocturna, divendres 19 d’agost (2 euros), totes les activitats són gratuïtes.

Les sessions de Contes màgics al Parc dels Estanys de Platja d’Aro són la principal novetat d’enguany: petites històries de natura, màgia i personatges fantàstics de la mà de la Cia. La Minúscula per a infants a partir de 3 anys. La mateixa companyia dinamitza les visites teatralitzades a la Vil·la romana de Pla de Palol de Platja d’Aro. També hi ha visites naturalistes al Parc dels Estanys per conèixer el seu cicle de l’aigua, la flora i fauna amb Jaume Ramot del Grup Natura Sterna.

L’activitat familiar Anem a la granja? al Mas Can Juanals de les Eroles a Castell d’Aro, permet feinejar als seus horts i conèixer, tocar i alimentar el seu bestiar (infants de 3 a 10 anys amb reserva prèvia a l’Oficina de Turisme). També hi ha visites familiars teatralitzades a Castell d’Aro amb la Cia. El Finestral; i també al Camí de Ronda de S’Agaró amb la Cia. La Klaca d’Aro Teatre.

Es manté l’oferta per visitar amb guia local el Nucli Antic de Castell d’Aro i el Trenet de la Vall o el Camí de Ronda de S’Agaró. Enguany se celebra la segona edició de la jornada enològica DO Porcianus a la Vil·la romana de Pla de Palol (diumenge 18  de setembre) i el dia abans, visita guiada al Camí de Ronda de S’Agaró en motiu de les Jornades Europees de Patrimoni 2016 (amb reserva prèvia a l’Oficina de Turisme).

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.