Campionat del Món de Nanbudo

Campionat del Món de Nanbudo

 

0c57d580c89635ec467dfb3e26e69c42_L

Art marcial d’origen japonès del 22 al 24 de juliol

Campionat del Món de Nanbudo (web), del 22 al 24 de juliol al Palau d’Esports i Congressos, organitzat per la Federació Mundial de Nanbudo amb la col·laboració de la regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro. Aquest és un art marcial d’origen japonès on s’integra l’autoconeixement, l’autocontrol, la potenciació de les capacitats innates, l’autodefensa i la salut, obtenint l’energia vital com a resultat. Com a mètode d’autodefensa física i mental es basa en quatre elements: respiració, moviment, treball de l’energia i visualització.

L’eficàcia del combat i la millora de la salut depenen de la interacció i de l’equilibri dels quatre elements, procurant una correcta i continuada pràctica. Més de 200 competidors ho demostraran durant tres dies, procedents de múltiples països d’arreu del món: Alemanya, Croàcia, Noruega, Itàlia, Suïssa, França, Hongria, Eslovènia, Escòcia, Marroc, Camerun, Costa Marfil, Senegal, Japó, Canadà….

Altres activitats esportives d’aquest estiu al municipi són: 5è Torneig de Korfbal Platja (dissabte 16 de juliol), 2a Lligueeta Running (amb curses el 5 d’agost, 4 i 18 de setembre, i 9 i 23 d’octubre), torneigs de Festa Major (del 12 al 15 d’agost), 7è Circuit Vòlei Platja (dissabte 13 d’agost), Caminada Nocturna (divendres 19 d’agost), 19a Travessia Nedant-CN Riembau (diumenge 4 de setembre), Costa Brava Raid (16 i 17 de setembre), 8è Aquatló (dissabte 24 de setembre), l’11è Torneig de Bàsquet (diumenge 25 de setembre) i l’Home Més Fort del Món (dissabte 15 d’octubre).

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.