19è Festival Nits de Jazz a Platja d’Aro

19è Festival Nits de Jazz a Platja d’Aro

 

a357c74e5dcf52fdc7e3c938e19974cd_L

Deu concerts gratuïts del 26 de juny al 2 de setembre

Dinovena edició del Festival Nits de Jazz a Platja d’Aro (web), amb un programa global de 10 concerts gratuïts amb la Sant Andre Jazz Band, Ignasi Terraza, Monica Green, Laura Simó o Bruno Oro, entre d’altres. El gruix del programa es continua desenvolupant a la Platja Gran de Platja d’Aro (Cavall Bernat), amb vuit actuacions, cada divendres del 8 de juliol al 26 d’agost (23 h). Enguany, però, s’eixamplen escenaris fins a l’exterior de la Masia Bas de Platja d’Aro (dissabte 25 de juny · 20 h) i a la Plaça Lluís Companys de Castell d’Aro (divendres 2 de setembre · 20 h).

Organitzat per l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro, amb el suport de la Diputació de Girona i la Generalitat de Catalunya, presenta un programa eclèctic, obert també als estils musicals que fan frontera amb el jazz i el complementen: gospel, swing, soul, blues o musicals. El festival aposta per les principals formacions del panorama del jazz català del moment, però també proposa, en cada nova edició, l’actuació d’artistes internacionals. De la mateixa manera, manté també l’aposta per a noves formacions emergents, per convertir-se en una plataforma per als músics professionals del futur.

S’hi esperen uns 20.000 espectadors, xifra que el consolida com una de les propostes més fresques, dinàmiques, de qualitat i amb èxit de públic a l’estiu de la Costa Brava. Tot i el seu creixement i consolidació, no ha perdut el seus trets d’identitat, esdevenint una proposta gratuïta, a la fresca de les nits d’estiu arran de mar, amb un públic heterogeni, agraït i fidel. Les Nits de Jazz formen part d’Estereofònics (web), el nou segell que aplega tots els festivals musicals que es desenvolupen a l’estiu a Castell d’Aro, Platja d’Aro i S’Agaró, i que proposa 70 concerts en quatre mesos (del 15 de maig al 17 de setembre) .

Enguany presenta un cartell format per The Mellow Sound Jazz Quartet (diumenge 25 de juny – Masia Bas de Platja d’Aro), Sant Andreu Jazz Band (8 de juliol), Ignasi Terraza Trio (15 de juliol), Monica Green (22 de juliol), Orquestra Nacional d’Andorra & Laura Simó (29 de juliol), Julien Silvand Bumpy Roof Band (5 d’agost), Bruno Oro & La Dream Big Band (12 d’agost), Supersax Project (19 d’agost), The Hanfris Quartet & La Big Band Jazz Maresme (26 d’agost); i Rocio Seligrat Quartet (2 de setembre – Plaça Lluís Companys de Castell d’Aro).

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.