Festival Internacional de Música de S’Agaró

Festival Internacional de Música de S’Agaró

 

9a04e8b028b44a7baba2ded343e92f24_L

Deu concerts del 15 de maig al 17 de setembre

Dinovena edició del Festival Internacional de Música de S’Agaró (web), amb un programa configurat per deu concerts a l’Església de Nostra Senyora de l’Esperança, del 15 de maig al 17 de setembre. Gràcies a la qualitat dels seus intèrprets i al conjunt de la seva programació, el festival s’ha consolidat com una de les principals propostes d’estiu en música de cambra a les comarques de Girona i del país, donant continuïtat a l’històric i més antic festival de la Costa Brava, el de Senya Blanca, iniciat per Eduard Toldrà i continuat per Xavier Montsalvatge.

El festival és una iniciativa de l’Associació Cultural Pau Casal amb el patrocini de l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro, el suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i la Diputació de Girona. Venda anticipada de localitats (18-21 euros) en línia a Ticketea o Atrápalo, o a taquilla una hora abans de cada concert (21-24 euros). Després de cada funció, s’ofereix el menú del festival a l’Hotel S’Agaró amb la possibilitat de compartir trobada amb els intèrprets (18 euros, tiquets a taquilla).

El festival també està integrat en el segell Estereofònics (web), la marca que reuneix totes les activitats musicals que es desenvolupen a l’estiu al municipi (70 concerts en quatre mesos). El programa d’enguany el configuren les actuacions de Pierluigi Camicia (Valsos i balades), Luigi Puddu (La guitarra clàssica), Francesca Salvemini & Silvana Libardo (Del clàssic a la música de cinema), Ma. Eugènia Boix & Anna Ferrer (Una sola ànima per a dos instruments), Claude Hauri & Corrado Greco (Obres mestres per a violoncel i piano), Mozart Chamber Orquestra (Les quatre estacions), Nexus Piano Duo (Celebrant Granados), Tina Gorina & Stanislav Angelov (Opereta i musicals), Patrizia Bettotti & Edoardo Bruni (El trino del diable) i Marc Heredia (Recital de piano).

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.