El Festival Nomad arriba a Sant Feliu de Guixols els dies 24, 25 i 26 de juny

El Festival Nomad arriba a Sant Feliu de Guixols els dies 24, 25 i 26 de juny

 

DSC_7413_800x600

Després de la revetlla i els petards, arribarà a Sant Feliu de #Guíxols el Festival Nomad! (24, 25 i 26 de juny)

Es concentrarà en un únic espai, els Jardins Juli Garreta, amb Moda, Decoració, Música, Food Trucks, i Àrea Infantil.

No us ho perdeu!!!

És un festival “nòmada” adreçat a tota la família. És la segona edició de Nomad. La primera es va fer a Cervera i va reunir un nombrós èxit de públic i expositors.

Nomad és una proposta alternativa i original que pretén donar a conèixer al públic diferents productes tant locals, com nacionals i internacionals. És molt més que una fira, és un festival cultural. Amb espais de moda, disseny d’autor, hand-made, vintage, decoració. Hi haurà música en directe, espectacles de carrer, jocs per a nens, foodtrucks i moltes coses més.

Al NOMAD Festival s’hi troba una selecció de projectes i idees innovadores, petites iniciatives que emocionen res més veure-les. Un lloc on es barrejaran talent i sensibilitat per gaudir-lo amb els cinc sentits.

La creativitat, artesania i exclusivitat seran el nexe comú entre totes les marques que hi participin. Una selecció feta amb il·lusió, per oferir el millor als seus visitants.

El festival ocuparà els Jardins Juli Garreta i comptarà amb l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols com a entitat co-organitzadora. Es compta també amb la participació d’associacions de cultura popular catalana de la comarca.

Tot això amb l’objectiu de fer un esdeveniment únic per a totes les edats, on poder interactuar i gaudir de diferents experiències sense haver de moure del mateix emplaçament.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.