Gran castell de focs artificials

Gran castell de focs artificials

 

4baa482d90346976f655899c43573d65_L

Nit de sant Joan a la Platja Gran · Dijous 23 de juny

Gran castell de focs la nit de sant Joan, des de la Platja Gran de Platja d’Aro (23 h). Donem la benvinguda a l’estiu, mirant el cel, emocionant-nos amb força amb cada nova coreografia pirotècnica i somniant ja amb els mesos que vindran, els més especials de l’any (*) (**). Setmanes de bon temps per gaudir de les platges, per descobrir el nucli medieval de Castell d’Aro i per passejar entre els pins de S’Agaró per gaudir de tots els tons de la Mediterrània.

Amb l’arribada de l’estiu s’inicia un ampli programa d’activitats per a totes les edats: concerts del festival musical Estereofònics (web), Mini Club a la Platja Gran, visites guiades i de descoberta, propostes familiars al Passeig Marítim i a la Biblioteca Mercè Rodoreda, programa esportiu amb torneigs de platja i la 2a Lligueta Running, Mercat Medieval a Castell d’Aro o les exposicions d’art al Castell de Benedormiens, al Parc dels Estanys i a la Masia Bas.

(*) En el cas que el vostre edifici estigui proper a l’esdeveniment, abans no comenci, recolliu la roba estesa i els tendals i tanqueu portes i finestres. Si teniu material combustible acumulat al jardí o a la terrassa (paper, cartró, etc.), traslladeu-lo a l’interior fins que no acabi el castell de focs.

(**) Consulteu en els documents d’aquesta notícia les vies d’evacuació i les àrees de confinament

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.