Cocreació de la realitat juvenil

Cocreació de la realitat juvenil

 

3fc2270e36abb53621f286382276e85e_L

Activitat participativa per a noies i nois divendres 13 de maig

Acte de cocreació de la realitat juvenil, divendres 13 de maig (17.30-19.30 h) al Palau d’Esports i Congressos de Platja d’Aro. Un espai de trobada per a joves per compartir i debatre com veuen i viuen la vila, com són com a col·lectiu, quines són les seves principals problemàtiques i necessitats; i plantejar possibles idees per millorar el present i el futur del municipi.

La convocatòria de la regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro pretén generar un espai de trobada d’aquells joves que ja han participat en entrevistes o sessions grupals realitzades fins al moment, però també per a aquelles noies i nois que tot just sigui la primera vegada que participen en el procés de diagnosi.

Les anàlisis i conclusions que se’n derivin s’incorporaran en els treballs que conformaran la base de les propostes del Pla Local de Joventut, que recollirà aquelles propostes, idees i projectes a desenvolupar en els propers anys des de o amb suport de l’Ajuntament per millorar el municipi i tot allò adreçat als joves (en àmbits com la cultura, l’educació, l’esport, el treball o l’habitatge).

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.