GUIXOLS FLORS I LIII CONCURS-EXPOSICIÓ

GUIXOLS FLORS I LIII CONCURS-EXPOSICIÓ

 

600-FLORS

El proper cap de setmana se celebra a Sant Feliu de Guíxols el Guíxols Flors i 63è Concurs-Exposició de Flors en les modalitats de Flor boscana, Bonsai, Orquídea (d’interior), Ornamentació, Ikebana, Ram de flors i Rosa única.
El punt central serà al Pati de l’Ajuntament, exposició que es podrà visitar el dissabte 7 de maig de 17 h. a 20,30 h. i el diumenge 8 de maig de 10 h. a 14 h. i de 17 h. a 20,30 h.
També s’ambienten diversos espais com ara: Casa Albertí (carrer Penitència, 10), Balcó carrer Penitència, 19, Entrades del carrer Penitència 15 i 30 i Safarejos del Puig.
Els horaris de visita són: dissabte 7 de maig d’11 a 14 h. i de 17 a 20 h. i diumenge 8 de maig d’11 a 14 h. i de 17 a 20 h.
També hi haurà dos espais públics enjardinats que seran la Placeta Sant Joan i les escales del carrer Penitència.
Quant a les activitats complementàries, s’han programat les següents:
-“Humor Humà” amb Carme Pla, corresponent al Guíxols Escena, el dissabte 7 de maig a les 21 h. al Teatre Auditori Municipal “Narcís Masferrer”. Venda d’entrades a l’Oficina de Turisme i www.codetickets.com
-Sortida matinal amb el botànic Xavier Vinyes. Sortida de coneixement de plantes de l’entorn de Sant Feliu. Sortida  a les 9.30 h. des de l’entrada del Monestir. Es recomana portar esmorzar i calçat còmode. Durada tot el matí.
-Obertura del refugi del Puig. Dissabte 7 de maig d’11 a 13 h. i de 17 a 19 h. i diumenge 8 de maig d’11 a 13 h.
-Visita al jardí i exposició de “la casa blava”. Visita a la pintoresca casa situada a la Placeta Sant Joan. Dissabte 7 de maig i diumenge 8 de maig d’11 h. a 14 h. i de 17 h. a 20 h. Obres de Sabine Finkenauer i Carles Gabarró; il·lustracions de Blanca Ros.
-Activitat solidària de la I Regata Carla. Curem la Síndrome de Rett. Donatiu per a la recerca científica del Dr. Manel Esteller, Centre d’Investigació IDIBELL: 2€.
-Espectacle infantil “La lluna, la terra i el sol” de la companyia L’Alquímia. Diumenge 8 de maig a les 12 h. a la Plaça del Puig. Organitza: Associació de Veïns del Barri del Puig.

BASES CONCURS-EXPOSICIÓ DE FLORS:

  1. En aquest concurs-exposició, hi podrà participar tothom qui ho desitgi.
  2. Els i les participants hauran de presentar les flors en testos o bé tallades. Per a les modalitats de rosa única l’organització facilitarà un gerro igual per a tothom.
  3. Pel que fa a flors úniques, només se n’admetran un màxim de tres per concursant. Pel que fa als rams, el nombre màxim serà de dos per concursant.
  4. Amb la finalitat d’ornamentar els recintes, s’admetran flors i plantes fora de concurs. Les així exposades ho seran amb un rètol que ho indicarà. Les plantes de planter tindran aquesta mateixa consideració.
  5. Horaris de recollida a l’Ajuntament:
  • Bonsais i orquídies: Divendres 6 de maig, de 15 a 18 h, i el dissabte 7 de maig, de 9 a 13 h.
  • Flors tallades: Dissabte 7 de maig, de 9 a 13 h.

Fora d’aquests horaris no s’admetran més flors.

  1. Hi haurà servei de vigilància.
  2. El dilluns 9 de maig, de 9 a 11 h, la comissió organitzadora retornarà les plantes i els atuells corresponents a cada participant que no els hagi recollit el diumenge després del lliurament de premis.
  3. El jurat qualificador estarà format per persones aficionades a les plantes i flors i personal tècnic especialista, i les seves decisions no podran ser apel•lades. El jurat no coneixerà amb antelació els propietaris de les plantes i flors exposades.
  4. Hi haurà un premi especial per votació popular a la millor rosa. La votació s’efectuarà mitjançant una butlleta que estarà a la disposició dels i les visitants a l’Ajuntament.
  5. El lliurament de premis es farà el diumenge 8 de maig, a les 20 h. a l’Ajuntament.
  6. Tothom qui participi al concurs rebrà un obsequi.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.