BASES DEL XXIII CONCURS DE PASTISSOS CASOLANS

BASES DEL XXIII CONCURS DE PASTISSOS CASOLANS

 

600-PASTISSOS

El proper dissabte 30 d’abril, a partir de les 4 de la tarda, a la confluència de la Rambla Vidal i el Passeig del Mar de Sant Feliu de Guíxols, se celebrarà la 23ena. Edició del Concurs de Pastissos Casolans organitzat per l’Associació Amics de l’Ermita i Paratges de Sant Elm obert a tothom i subjecte a les següents bases:
1. El concurs està dirigit a tots els afeccionats i afeccionades.
2. El concurs tindrà lloc el proper 30 d’abril a la Rambla Vidal – Passeig del Mar
3. L’exposició romandrà oberta des de les 6 de la tarda fins a 2/4 de 9 del vespre.
4. Per concursar, els pastissos s’hauran de presentar entre les 4 i les 5 de la tarda. I una vegada entregats, quedaran en propietat de la comissió organitzadora. Es podrà concursar en les modalitats de: coques, pastissos de fruites en totes les seves varietats, brunyols i flams i pudings.
5. De les 5 a les 6 de la tarda, un jurat integrat per 3 pastissers professionals de Sant Feliu de Guíxols, donarà la seva puntuació als diferents treballs presentats.
6. Previ donatiu de 4€ a favor de l’Associació Amics de l’Ermita i Paratges de Sant Elm, es tindrà dret a 3 talls de pastís i una copa de tisana i s’obsequiarà amb una participació al sorteig d’una paella per a dues persones.
7. El veredicte del jurat es donarà a conèixer a partir de les 8 del vespre.
8. Hi haurà primer, segon i tercer premi per a cada una de les tres modalitats i un premi especial als brunyols escollits com a millors.
9. A les 8 del vespre, es realitzarà el sorteig d’una paella per a dues persones, entre els participants en el tast, que en el moment del sorteig es trobin presents.
10. Tots els participants en el concurs de pastissos seran obsequiats amb una copa de tisana i un tall de pastís.
11. Els concursants accepten les presents bases i el veredicte del jurat que serà inapel.lable.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.