Sant Feliu commemorarà el Dia Internacional de l’Art

Sant Feliu commemorarà el Dia Internacional de l’Art

 

pa_web-325x304

El proper 17 d’abril es celebrarà a la nostra ciutat, per quarta vegada consecutiva, el Dia Internacional de l’Art, seguint la crida de l’entitat Bòlit. Aquest Dia Internacional de l’Art és una jornada establerta el 2011 per la UNESCO en record del naixement de Leonardo da Vinci, el 15 d’abril de 1452, amb l’objectiu de celebrar les diverses formes de l’art i apropar-les als ciutadans.
Amb la finalitat comuna d’emplenar els carrers del territori d’art i de cultura en aquesta gran festa mundial, s’ha organitzat un ampli i divers programa d’activitats, gratuïtes i aptes per a tots els públics, com itineraris d’art, propostes gastronòmiques, performances, projeccions, xerrades, exposicions, jocs, etcètera.


A Sant Feliu es realitzaran les activitats següents:

Jornada de tallers oberts a la ciutat: Ana Gutiérrez, Marzo-Mart, Josep Miralles, Joan Raset, Trevor Skinner i Udaeta, així com també una exposició de fotografia a càrrec de l’Agrupació Fotogràfica i Cinematogràfica. Es fa, també, una exposició de treballs dels alumnes del Batxillerat artístic de l’Institut Sant Elm.

Artistes en camí

Del 17 al 23 d’abril de 2016 es fa l’exposició d’alumnes de Batxillart artístic (Institut Sant Elm) a l’Espai K (carrer Hospital, 35), on hi haurà algunes de les propostes treballades aquest curs. Dibuixos en petit i gran format, prototips de disseny gràfic, fotografies, així com petites i no tan petites propostes de volum en format de maqueta i peces acabades. La inauguració és diumenge 17 a les 13h i l’horari de l’exposició el 17 d’abril és de 11 a 14 i de 17 a 20h, i del 18 al 23 d’abril és de 17 a 20h.

Exposició col.lectiva de l’agrupació fotogràfica i cinematogràfica
Del 17 d’abril al 13 de maig a l’Ajuntament (vestíbul).
Quan una entitat arriba a superar els seus 50 anys d’existència vol dir que darrere seu té una llarga trajectòria, amb la qual s’ha definit plenament el seu tarannà. I també vol dir que hi ha un conjunt important de persones que amb molta voluntat ha fet possible aquesta fita. Inauguració: diumenge 17 a les 12h.
Horari exposició: 17 d’abril de 11 a 14h i de 17 a 20h i del 18 d’abril al 13 de maig, dilluns a divendres de 10 a 14h.
Taller audiovisual “Com fotografiar la lluna”, a càrrec de Jordi Gallego, a l’Auditori del Casino Guixolenc. Dues sessions: de 12 a 13h i de 18 a 19h. Places limitades: cal fer inscripció prèvia a cultura@guixols.cat

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Verificació (no es una màquina) * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.