4t Concurs “Pensem fort” a l’Institut Ridaura

4t Concurs “Pensem fort” a l’Institut Ridaura

 

9c9c855419620bf0857d3fbc9f17cbb8_L

En el marc del Pla per a l’Excel·lència Educativa Vall d’Aro

Nova edició del Concurs Pensem Fort!, el passat 8 d’abril a l’Institut Ridaura de Castell d’Aro, organitzat pels alumnes d’excel·lència de 4t d’ESO, adreçat a les nenes i nens de 6è de Primària de les escoles Els Estanys, Vall d’Aro i Fanals d’Aro de Castell-Platja d’Aro, i Pedralta de Santa Cristina d’Aro. La iniciativa, s’emmarca en el projecte de Zona d’Excel·lència Educativa Vall d’Aro.

Amb la iniciativa es vol donar valor al coneixement, a la capacitat de raonament i d’abstracció, a les llengües, al treball en equip i a la constància i l’esforç. S’hi va fer proves de càlcul i aproximació, deletreig,  pensament,  escriptura, treball en equip, i word search.  També suposa una trobada entre els alumnes de la zona, un primer contacte amb l’institut pocs mesos abans de la seva incorporació al centre. Com a guardons els ajuntaments de Castell-Platja d’Aro i Santa Cristina d’Aro lliuren lots de llibres per a  les biblioteques escolars.

El Pla per a l’Excel·lència Educativa dels centres de Primària i Secundària de la Vall d’Aro es va iniciar el curs 2011-2012. El projecte té com a objectiu afavorir les oportunitats de tots els infants i joves en l’accés al coneixement -des de les competències bàsiques a les superiors- afavorint l’èxit i les capacitats de tot l’alumnat. Una iniciativa pedagògica, pionera al país, respectant la singularitat dels estils d’aprenentatge, però impulsant alhora els valors de l’esforç, i la disciplina i els hàbits de treball personal dels seus alumnes.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.