Producció musical amb Cubase a la biblioteca

Producció musical amb Cubase a la biblioteca

 

6425cb88812ee25acdbcc49464b55517_L

Masterclass (12 d’abril) i Curs Introductori (19 d’abril-21 de juny)

Tècniques bàsiques per a produir, mesclar i masteritzar els diferents estils de la música electrònica actual: EDM, Techno, Tech-House, Deep-House, etc. Cubase es perfila com una solució àgil i flexible: un software de producció musical molt complet que proporciona totes les eines necessàries a l’hora de treballar: edició MIDI i àudio, instruments virtuals, efectes, secció de masterització, etc.

Sessió introductòria gratuïta i oberta a tothom, dimarts 12 d’abril (19 h) a la Biblioteca Mercè Rodoreda (BMR) a càrrec d’Héctor Paradeda, que a partir del 19 d’abril al 21 de juny, cada dimarts (19-21 h) hi farà un curs introductori de 20 hores (inscripció prèvia obligatòria: 35 euros, places limitades).

La proposta forma part del conjunt d’activitats complementàries programades per la biblioteca -cursos, tallers, presentacions, conferències, sessions de contes, etc.- que converteixen l’equipament en un centre de dinamització cultural que transcendeix els serveis habituals de consulta i préstec de llibres i material audiovisual, configurat per un fons de 22.000 volums i una hemeroteca de 80 publicacions

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.