FESTA DELS 7 EQUIPS GANXONS DE LA TRAILWALKER

FESTA DELS 7 EQUIPS GANXONS DE LA TRAILWALKER

 

600-TRAILWALKER

El 16 d’abril tornarà  a ser el gran dia de l’esport solidari amb sortida d’Olot i arribada a Sant Feliu d’una nova edició de la Trailwalker Intermon Oxfam, 100 kilòmetres de recorregut per la Via Verda i la celebració a la ciutat de la fi del recorregut.
Però Sant Feliu no només aporta infraestructura i logística també hi participa, ni més ni menys que amb 7 equips que, plegats, organitzen una festa a Las Vegas aquest divendres dia 8 d’abril a les 11 de la nit on faran la presentació de tots els participants i per a la qual demanen el suport de tothom que vulgui contribuir amb un donatiu de 2 euros d’entrada. Hi haurà ball amenitzat amb els èxits dels anys 80-90 i el sorteig d’un munt d’obsequis cedits pels comerciants.
Hem connectat amb la que fou responsable d’esports en la passada legislatura, Magda Lupiáñez, que ara pren protagonisme com a integrant d’un dels equips i com a portaveu improvisada dels participants per comentar que aquesta és la vegada que hi ha més equips de Sant Feliu que hi participen: “Guíxols Solidari”, “Escudella Team”, “BS Glam Team”, “Les aventures del càncer”, “El crep de mi vida”, “Ganxones en ruta” i “Som quatre més”. Afegia que “hi ha bona connexió entre tots i que serà un orgull participar en l’edició en què hi haurà més equips, un total de 426, 70 més que el 2015, i perquè varen tancar les admissions.
Esperem que vingui molta gent a conèixer a les que hi participem, que comparteixin aquesta festa solidària amb nosaltres i que ens ajudin a donar una darrera empenta a la recaptació que ja han realitzat els equips amb les seves aportacions personals i amb les activitats solidaries que cada grup ha portat a terme”.
Recordem que aquesta prova no seria possible sense els voluntaris que amb la seva col·laboració altruista fan possible tirar endavant aquest gran projecte solidari.
Si hi voleu col·laborar, se’n necessiten per: Control d’encreuaments, Arribada, avituallament, Arribada, entrega de medalles, Arribada, punt d’informació, Control dutxes (al pavelló la Corchera).
Si us interessa envieu un correu a voluntariat@guixols.cat  amb les vostres dades.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.