Ral·li Històric i Ral·li Legend Cars a Platja d’Aro

Ral·li Històric i Ral·li Legend Cars a Platja d’Aro

 

9c4fb1eeba8066c3017ddee84a688442_L

Dissabte 8 i diumenge 9 d’abril a l’aparcament de Masia Bas

Cap de setmana de motor a l’entorn de l’Av. París i  Platja d’Aro de la mà de Classics Rent Services amb la col·laboració de la regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro. Dissabte 8 i diumenge 9 d’abril se celebra el 4t Ral·li Històric Platja d’Aro (facebook), que recupera la mítica prova de fa 30 anys, llavors puntuable per al Campionat d’Espanya Absolut i que té en el seu palmarès noms tan il·lustres com els de Salvador Servià, guanyador l’any 1997 amb un VW Golf o de Carlos Sainz el 1988 amb un Ford Sierra.

Ara el ral·li es disputa en format de regularitat per a cotxes i motos i carretera oberta (màxim 50 km/h de mitjana) en un itinerari sorpresa de 420 km resseguint el més fidelment possible els trams cronometrats de 1988 (Els Àngels, Santa Pellaia, Cladells, Espinelves-Sant Hilari i Osor). El Ral·li es corre en una sola etapa, dividida en dues Seccions i cinc Sectors per les comarques del Baix Empordà, el Gironès, La Selva i Osona, sempre en asfalt.

Els mateixos organitzadors han programat per al diumenge 9 d’abril el 1r Ral·li Legend Cars Platja d’Aro de vehicles clàssics esportius. S’hi poden veure models de fabricants mítics com Porsche, Ferrari o Lotus o altres models populars de casa nostre en una concentració de vehicles clàssics amb circuit de 70 km per la Costa Brava amb sortida i arribada des de Platja d’Aro on també hi haurà un circuit d’habilitat, estands, exhibicions, etc.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.