6è Concurs literari Cartes d’Amor… o No!

6è Concurs literari Cartes d’Amor… o No!

 

0fb46096d62a1ea606c07aea5c974cec_L

Lliurament d’originals a la biblioteca fins al 29 de març

La biblioteca Mercè Rodoreda de Castell-Platja d’Aro (BMR) convoca el 6è Concurs literari Cartes d’Amor… o No! (pdf) El tema de les obres, en català o castellà, són els sentiments d’amor o de desamor. La convocatòria proposa tres categories: A (12-14 anys), B (15-17 anys) i C (a partir de 18 anys) amb una dotació econòmica global de 900 euros en premis (dos guardons per a cada categoria: 140 i 80 euros -A i B-; i 300 i 160 euros –C-).

La participació ha de ser individual, amb un màxim de dues obres per participant que cal lliurar a la mateixa biblioteca del 7 al 29 de març d’enguany, espai on s’hi farà l’acte de lliurament de premis, divendres 22 d’abril, i on també s’hi exposaran les obres fins a finals de maig. L’extensió limitada a dos A4 amb espai interlineat 1’5, font Arial en cos 12, i per una sola cara. El veredicte del jurat és inapel·lable, i es pot declarar desert alguns dels premis o lliurar accèssits si es creu convenient.

Les obres es poden presentar personalment o per correu ordinari (amb pseudònim i acompanyats d’una plica amb les dades personals), o via telemàtica (amb dos arxius adjunts: un document amb l’obra, i un altre amb les dades personals i l’edat). La biblioteca també proposa aquesta primavera tres concursos més: Fotografia Ecològicapdf– (21-30 de març), Dibuix sant Jordipdf– (21 de març-26 d’abril), i Scrapbookpdf– (18 d’abril-7 de maig).

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.