Sessió de marxa nòrdica durant la Setmana Internacional de la Dona

Sessió de marxa nòrdica durant la Setmana Internacional de la Dona

 

dinamitzacio

La Xarxa d’Itineraris Saludables se suma a les diferents iniciatives que es duran a terme durant la setmana de la dona a totes les comarques, i vol fer una sessió oberta a tothom per col·laborar amb l’ aecc-Catalunya contra el càncer.

S’ha comprovat que la marxa nòrdica (que consisteix en caminar rítmicament utilitzant bastons especials), contribueix a que les dones puguin caminar amb els braços en una posició elevada per disminuir els símptomes del linfedema, una de les complicacions més comunes que pateixen les dones operades de càncer de mama i que ocasiona inflamació als braços.

La marxa nòrdica, a més de ser molt beneficiosa per a aquestes pacients, les ajuda a millorar el seu estat d’ànim, en ser una activitat lúdica, a l’aire lliure i en grup.

El dia 8 de març (17.15h) durant la sortida de marxa nòrdica hi haurà una representant de l’aecc-Catalunya contra el càncer ubicada al Parc de Salut de Tueda on a través d’una guardiola tothom que vulgui podrà dipositar una aportació econòmica d’import voluntari per col·laborar amb l’Associació.

No cal inscripció prèvia ni cal disposar de bastons, ja us els proporcionaran des de la mateixa activitat.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.