Promoció turística a Girocàmping 2016

Promoció turística a Girocàmping 2016

 

79f49ff1ab9174dbe5f56dde6c6fe0f1_L

També hi participen els càmpings Riembau, Valldaro i Vall d’Or

L’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro es promociona del 3 al 6 de març, com a destinació turística a la quarta edició de Girocàmping 2016 (web) a la Fira de Girona, mostra especialitzada en el món del càmping i els parcs de vacances adreçada a professionals i campistes, on també hi són presents tres dels establiments del municipi, els càmpings Riembau, Valldaro i Vall d’Or.

La mostra, es desenvolupa en un espai interior i exterior de 10.000 m2 amb un centenar i mig d’expositors amb unes expectatives a l’entorn de 20.000 visitants, dels quals un miler serien professionals. Per aquests, hi ha networkings, workshops, presentacions i la gala Nits del Càmpings Gironins. El visitant hi trobarà exposició de càmpings, caravanes, autocaravanes, bungalows, tendes, material auxiliar i complementari, i promocions especials. També hi ha servei de restauració i diverses activitats infantils i familiars: desfilada de mascotes, ponis, tallers, inflables i actuacions musicals.

La presència en aquesta mostra s’emmarca en el calendari anual programat per la regidoria de Turisme d’assistència durant l’any 2016 a fires especialitzades o generalistes amb contingut turístic, que es va iniciar el passat mes de febrer al Salon des Vacances de Brussel·les, i que tindrà continuïtat a ITB Berlín (març), Mercat del Ram Vic (març), Expovacaciones Bilbao (maig), Tour Natur Düsseldorf (setembre) i WTM Londres (novembre).

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.