Curs Avançat de Fotografia a la biblioteca

Curs Avançat de Fotografia a la biblioteca

 

63f0863487b53eb3653b28705a24c7df_L

Dimecres del 2 de març al 25 de maig a càrrec de Diego Espada

Curs Avançat de Fotografia: perfeccionament i flux de treball digital (36 hores), dimecres del 2 de març al 25 de maig (19-22 h) a la Biblioteca Mercè Rodoreda (BMR), a càrrec de Diego Espada (75 euros, inscripció prèvia, places limitades). El curs té per objectiu que els alumnes perfeccionin la seva tècnica fotogràfica de càmera i accessoris i aprofundeixin en l’ús del softwares fotogràfic Capture-One i Photoshop amb la finalitat crear un flux de treball òptim tant de captura com del revelat i el retoc.

La proposta forma part de l’oferta d’activitats de març a la biblioteca, un mes que també proposa l’inici del cicle de conferències Ai! El consum sobre economia domèstica amb sessions gratuïtes els divendres (19 h) cada quinze dies a càrrec de Francesc Brunés; i la la convocatòria de tres concursos: Cartes d’amor… o no! (del 7 al 29 de març), Fotografia Ecològica (del 21 al 30 de març) i Dibuix Sant Jordi (del 21 de març al 16 d’abril).

Altres activitats programades són noves edicions de Biblionadons -contes pera infants fins a 3 anys- dissabte 5 de març (11 h) amb Contamoixaines i els caganius, a càrrec de Dolors Arqué; i de L’Hora del Conte -per a nenes i nens a partir de 4 anys- dilluns 14 de març (17.30 h) amb Contes que fan bullir el calder de la Iaia Maria, a càrrec d’Eva González. Els vailets a partir de 6 anys poden gaudir, el dissabte 12 de març (11 h) del taller El teu primer negoci virtual a càrrec de QPertin (gratuït amb inscripció prèvia obligatòria).

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.