EXCURSIÓ PER RESSEGUIR EL TRAJECTE DE L’EXILI

EXCURSIÓ PER RESSEGUIR EL TRAJECTE DE L’EXILI

 

600-EXILI

Els Amics del Museu de Sant Feliu de Guíxols organitzen una excursió oberta a tothom on es farà un recorregut per espais de referència dels qui varen haver de marxar a l’exili l’any 1939, durant la Guerra Civil.
Es farà una visita al Museu Memorial de l’Exili – MUME – de La Jonquera, el cementiri dels espanyols i els monòlits que recorden als homes i dones que varen viure als camps de concentració de la platja d’Argelès així com el recent estrenat espai Memorial dels camps d’Argelès.
S’analitzaran els fets i la història d’aquest trajecte envers l’exili que varen sofrir els nostres pares o avis al final de la guerra de 1939.
La sortida està programada pel diumenge, 13 de març a les 8:30 h. davant de l’església Mare de Déu dels Àngels (Monestir) d’on s’iniciarà el viatge cap a La Jonquera per fer parada i fer la visita al MUME.
Havent dinat en un restaurant self-service de La Jonquera es farà un desplaçament a Argelès per visitar l’espai Jules Pams, inaugurat recentment.
En totes les visites que es realitzin es comptarà amb guies especialitzats.
El preu de l’excursió amb tot inclòs és de 50 euros pels socis i 55 pels no socis i ja es poden reservar a l’Oficina de Turisme, als baixos del Monestir. Telèfon: 972 82 00 51.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.