Nou web municipal per a cicloturistes i naturistes

Nou web municipal per a cicloturistes i naturistes

 

cicloturisme1-325x177

L’espai web Guixolsbtt.com ofereix 70 itineraris circulars de cicloturisme, amb inici i final de recorregut a la nostra ciutat. El web inclou rutes, punts d’interès i coordenades de localització.
Pel regidor de Turisme, Salvador Calabuig aquesta nova pàgina web és “un exemple més de col·laboració amb les entitats ciutadanes, per donar valor a l’experiència turística de la ciutat”
La Colla Bujonis de la nostra ciutat, nascuda al 2003, i amb múltiples activitats al voltant del cicloturisme,  proposa conèixer, sobre una bicicleta, un seguit d’indrets destacats i característics de l’Ardenya i les Gavarres, mitjançant uns itineraris de mitja jornada, amb diferents nivells d’exigència i dificultat. D’aquesta manera, es presenta en el web el primer recull de 70 itineraris circulars de cicloturisme, amb inici i final de recorregut a la nostra ciutat.
Cal dir que el nom Bujonis fa referència al paratge i torrent de Bujonis, indret situat a la part alta de Sant Feliu, que esdevé el lloc de trobada habitual d’inici dels itineraris.
Aquesta nova oferta s’afegeix a les ofertes de natura com els senders, les vies verdes, la via ferrata i les activitats nàutiques.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.