Rua Infantil de Carnaval a S’Agaró

Rua Infantil de Carnaval a S’Agaró

 

202847f166f4127bb1a6a383ea297fcf_L

Diumenge 31 de gener per a nenes i nens, infants i joves

Nova edició de la Rua Infantil de Carnaval a S’Agaró (pdf), diumenge 31 de gener (11 h) per a nenes i nens, infants i joves. La cercavila recorre l’avinguda central de S’Agaró, acompanyada per la música, la gresca i l’animació de Soy La Fiesta. L’activitat finalitza a la Plaça Sant Pol on hi ha un refrigeri popular per a tots els participants. El 39è Carnaval de Platja d’Aro (pdf) presenta, del 30 de gener al 10 de febrer, una vintena d’activitats amb el carrer com a escenari principal de les propostes.

Prèviament, el programa d’actes s’inicia la nit abans, dissabte 30 de gener amb el Sopar de Colles de Carnaval -10/13 euros- (21 h) i l’espectacle còmic i musical de presentació de cadascuna de les colles locals -obert a tothom- (23 h). El mateix diumenge 31 de gener se celebra el Canvi d’Atributs, entre els Carnestoltes de 2015 amb els d’enguany, de la Colla I a tu què t’importa?, que inicien així el seu regnat. Les cercaviles de les Llars d’Infants Municipals són dimecres 3 de febrer (10.45 h i 11 h) i també la botifarrada popular -1 euro- (21 h). El Dijous Gras, 4 de febrer, s’inaugura amb una arrossada popular per a un miler de persones -5 euros- (14 h), continua amb el pregó de Ses Majestats Carnestoltes (19 h) i es clou amb la presentació de les disfresses i les coreografies de les Colles Locals (22 h).

La Gran Rua de Carrosses i Comparses, és dissabte 6 de febrer: al matí desfilen una desena de colles, a mode d’exhibició (11 h), i a la tarda, la setantena que opten als premis (16 h). El lliurament de premis és el mateix dia en el ball de carnaval al Palau d’Esports i Congressos, a partir de la mitjanit amb Abercoks. Diumenge 7 de febrer, hi ha els jocs gegants al carrer (11 h), rua de Colles Locals a Castell d’Aro (12 h) i animació musical amb Percuait i Katakitinga (11 h i 17 h). L’Enterrament de la Sardina, dimecres 10 de febrer (20 h), clou els actes de Carnaval.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.