6è Concurs de Miniremakes de Platja d’Aro

6è Concurs de Miniremakes de Platja d’Aro

 

16d983dc229d1c86ae548cba58f45a7e_L

Lliurament de propostes fins al 25 de març

Sisè Concurs de Miniremakes de Platja d’Aro, convocat per l’Associació Arocinema amb la col·laboració de l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro, IC Media, Llibreria 22 i el CAF. La participació és oberta a tothom, i proposa reproduir en tècnica lliure una escena, de no més de tres minuts, d’una pel·lícula, sèrie de televisió o videoclip musical fàcilment identificable pel gran públic. El termini de presentació ja és obert i es tanca el 25 de març de 2016. El jurat el configuren tres persones vinculades amb el món de la cultura i el cinema.

Es concedeix un Primer i un Segon Premi (500 i 200 euros respectivament), i també un guardó del públic (150 euros), per votació popular entre els assistents a la projecció de totes les obres a concurs, el dissabte 9 d’abril al Centre l’Avenir Fanalenc de Platja d’Aro (entrada lliure). També es lliura el Premi Especial Arocinema i el Premi Especial Llibreria 22 (ambdós sense remuneració econòmica). La participació està limitada a una única proposta per concursant, i es pot fer via WeTransfer o Dropbox, tant la peça original com el miniremake a miniremakes@arocinema.com, comprimits en H264 i en format .mov o .mp4 i 720p.

Ara fa un any es van premiar propostes de miniremakes de les pel·lícules Malditos Bastardos, de Pau Ensesa (1r Premi); i Kill Bill Volume 2, de Raquel Aguirre (2n Premi). El guardó del públic -per votació popular un cop exhibides les 21 obres presentades- va ser per a Airbag, de Pau Bronsoms; que també va assolir el Premi Especial Arocinema. Un altre premi de caràcter honorífic, fou el del Cineclub Vuitimig de Cassà de la Selva per a la proposta The Rocky Horror Picture Show, de Josep Oriol Granés. Totes produccions es poden veure al lloc web de l’entitat www.arocinema.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.