Carnaval de Platja d’Aro 2016

Carnaval de Platja d’Aro 2016

 

36511db67502ef28ab6d51798cb1087c_L

Gran Rua de Carrosses i Comparses: dissabte 6 de febrer

El 39è Carnaval de Platja d’Aro presenta, del 30 de gener al 10 de febrer, una vintena d’activitats amb el carrer com a escenari principal de les propostes. La regidoria de Turisme de l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro i la Federació de Colles de Carnaval mantenen l’aposta per un carnaval popular i familiar, i és per això que la majoria de propostes són gratuïtes. El pòster de Carnaval, un element que sempre genera expectació també ja és públic, i presenta la forma d’una cara realitzada amb peces de roba.

Es dóna continuïtat a al desdoblament de la Gran Rua de Carrosses i Comparses, dissabte 6 de febrer: al matí desfilen una desena de colles, a mode d’exhibició (11 h), i a la tarda, la setantena que opten als premis de la modalitat de concurs (16 h). També hi participen les colles dels Reis Carnestoltes de Castell-Platja d’Aro, i dels carnavals agermanats de Sant Feliu de Guíxols i Santa Cristina d’Aro, però fora de concurs. El lliurament de premis és el mateix dissabte 6 de febrer, en el marc del ball de carnaval al Palau d’Esports i Congressos, a partir de la mitjanit amb Abercoks.

Prèviament, l’activitat s’inicia dissabte 30 de gener amb el Sopar de Colles de Carnaval i l’espectacle còmic i musical de presentació de cadascuna de les colles locals. L’endemà, diumenge 31 de gener se celebra la desfilada infantil a S’Agaró i el Canvi d’Atributs entre els Carnestoltes de l’any 2015 amb els d’enguany de la Colla I a tu què t’importa?, inicien el seu regnat.

Les cercaviles de les Llars d’Infants Municipals són dimecres 3 de febrer i també la botifarrada popular. El Dijous Gras s’inaugura amb una arrossada popular per a un miler de persones, continua amb el pregó de Ses Majestats Carnestoltes i es clou amb la presentació de les disfresses i les coreografies de les Colles Locals. Diumenge 7 de febrer, les activitats prenen el carrer amb els jocs gegants, rua de Colles Locals a Castell d’Aro i animació musical amb Percuait i Katakitinga. L’Enterrament de la Sardina, dimecres 10 de febrer clou els actes de Carnaval.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.