Gent gran, gent activa! Hivern 2016

Gent gran, gent activa! Hivern 2016

 

fde415699381776e109824569e233fb5_L

Punt de Trobada al Centre Cívic Vicenç Bou

El projecte de Prevenció i Benestar de Gent Gran de la regidoria de l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro ha programat per a l’hivern de 2015 (d’octubre a desembre) un ampli conjunt d’activitats, algunes de puntuals (pdf) i d’altres de llarga durada (pdf). Les primeres s’articulen sobretot a l’entorn del Punt de Trobada de Gent Gran de Platja d’Aro (PTGG), cada divendres (16-17.30 h) al Centre Cívic Vicenç Bou de Platja d’Aro.

Les propostes al Punt de Trobada s’inicien amb el videofòrum Ara també (15 de gener) i continuen amb un xerrada sobre audició, amb el Dr. Liern (22 de gener); videofòrum Jubilar-se en temps de crisi (29 de gener); xerrada sobre seguretat, a càrrec de la Policia Local (5 de febrer); videofòrum Tot un món (12 de febrer); jocs tecnològics i intergeneracionals (19 de febrer); xerrada sobre salut, amb el Dr. Lluch (26 de febrer); videofòrum S-avis- (4 de març); contes no sexistes –activitat intergeneracional- (11 de març) i audició musical a càrrec de l’Escola Municipal de Música (18 de març).

Altres activitats del trimestre són lliurament de la Medalla Centenària i representació teatral (divendres 8 de gener) balls de tarda en música en viu (dissabtes 9 i 23 de gener, 13 i 27 de febrer i 12 i 26 de març); taller de costura intergeneracional (dimarts 26 de gener); i trobada de petanca intergeneracional (dijous 25 de febrer) o la possibilitat de participar en els diversos cursos i tallers d’alimentació natural –pdf- (del 16 de gener al 21 de maig).

Durant tot el curs hi ha també diverses activitats permanents: piscina al Complex Esportiu Riembau (de dimarts a divendres amb transport gratuït), i tallers de memòria i estimulació cognitiva (divendres). També es pot participar a les activitats de la Plaça del Món (dijous 18-21 h) i del Banc del Temps (dimecres i divendres 11-13 h), als cursos de l’Aula d’Adults, a les dinamitzacions dels Parcs Urbans de Salut i sol·licitar la cessió d’un dels horts municipals ecològics.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.