Festes populars i participatives de Nadal

Festes populars i participatives de Nadal

 

fa2a99fd7714764e5e597c0480a9332e_L

Dijous 17 (Platja d’Aro) i dimarts 22 de desembre (Castell d’Aro)

Festes populars i participatives de Nadal promogudes per la regidoria de Dinamització Comunitària amb la col·laboració de diverses entitats locals. Dijous 17 de desembre (12-21 h) al Centre Cívic Vicenç Bou de Platja d’Aro hi ha programat un dinar de Nadal i diverses activitats de sobretaula. Tot seguit, hi ha programada una comitiva musical fins a l’Ermita de Fanals on hi actuaran la Coral de la Vall d’Aro i Gospel d’Aro per oferir un concert de Nadal.

Dimarts 22 de desembre (16.30-19.30 h) la festa es trasllada a la Sala Polivalent de Castell d’Aro (pdf) amb diverses activitats organitzades per associacions del municipi: passeig en minitren (Associació El Trentent de la Vall d’Aro), taller de reciclatge i materials naturals (Grup Natura Sterna), taller de maquillatge (Colla de Carnaval Qui ens ha enredat?) i taller de cistells (Associació de Tapís i Cistelleria). També hi haurà tallers i jocs diversos: revoltim (circuit  amb laberint gegant, pont, piscina, tobogans…) i tallers d’scrap, de galetes de Nadal  i de manualitats de Nadal; i finalment xocolatada popular (Associació de Gent Gran de la Vall d’Aro).

Altres propostes de Nadal al municipi són: tallers, contes i animació de Nadal, simultàniament a tres punts de l’eix comercial de Platja d’Aro (caps de setmana de desembre i primer de gener); embolcallat gratuït de regals de Nadal a la Plaça de l’Ajuntament (19 i 20 de desembre); exposicions col·lectives de caire nadalenc al Castell de Benedormiens (del 20 desembre al 6 de gener); concert de Nadal de la Coral de la Vall d’Aro (diumenge 20 de desembre); Pessebre Vivent de Castell d’Aro, el degà de Catalunya –pdf– (20, 25, 26 i 27 de desembre; 1, 3 i 6 de gener), Parc Infantil de Nadal El Mar dels Nens pdf– (del 27 al 31 de desembre, i del 2 al 4 de gener); o la Cavalcada dels Reis de l’Orient –pdf- (dimarts 5 de gener).

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.