Totes les activitats per la Marató de TV3 a Sant Feliu

Totes les activitats per la Marató de TV3 a Sant Feliu
la_marato_tv3
L’Ajuntament de la ciutat i les entitats de Sant Feliu de Guíxols s’afegeixen al la Marató de TV3, que aquest any està dedicada a la diabetis i la obesitat. Aquestes són les activitats organitzades amb aquest motiu.
El 13/12/2015 a les 09:00, als carrers del centre ciutat, l’AMPA de l’Escola Ardenya organitza una cantada de nadales.
A les 09:15 a la Piscina Municipal La Corxera, el Club Aquàtic Xaloc organitza el Trofeu Nedador Complet, amb proves de natació amb aletes i sense amb un relleu final de tots els assistents.
A les 10h, a la Rambla, JERC Guíxols donarà pins amb forma de flors fetes amb tovallons de paper dels colors de la Marató, per tal que la gent pugui passejar-se amb ells per donar-hi suport. Les flors es donen a canvi de la voluntat de cadascú. L’import total de les donacions aniran directament a la Marató de TV3.
A les 18 h, la Coral Cypsella del Centre Excursionista Montclar oferirà un concert de cant coral amb un repertori de cançó popular i nadales, a la  Parròquia de Santa Maria.
Durant la semana del 9 al 13 de desembre, a la Piscina Municipal La Corxera, es podrà prendre part a diferents masterclasses ( ioga, zumba, ciclo-indoor,…), a les 18,30 h.
El dia  16 i el dia 17 de desembre, a les 20h, i el dia 18 a les 15h  a l’Escola l’Ardenya, cantada de Nadales a càrrec dels nens i nenes de l’escola, en què també tocaran instruments.
El dia 21 de desembre a les 15h al Pavelló Poliesportiu “La Corxera”, l’Escola Gaziel organitza una  Cantada de Nadal amb els pastorets, amb entrades reservades únicament als pares dels alumnes.
Pel que fa a la masterclass de zumba que va tenir lloc el passat dia 3 de desembre al C.E. Sant Josep, es van recaptar 436, 70€.
Activitat d’última hora
 I a última hora s’ha apuntat una nova associació per tal de fer una activitat: l’Associació d’Amics de l’Ermita i el Paratge de Sant Elm, que el proper dia 12 a les 12 del migdia al Teatre Narcís Masferrer oferirà una sessió matinal de l’actuació dels “Somiatruites de Sant Elm” amb entrada gratuïta.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Verificació (no es una màquina) * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.