Fira de Nadal pel pont de la Puríssima

Fira de Nadal pel pont de la Puríssima

 

fira_de_nadal-219x325

Sant Feliu de Guíxols viurà el proper cap de setmana llarg una espectacular oferta d’activitats nadalenques que començarà amb la tradicional encesa de llums de Nadal el divendres 4 de desembre i que continuarà amb nombroses activitats tots els dies posteriors fins al dimarts al migdia.

És el primer tastet d’un seguit d’activitats que s’allargaran amb posterioritat al pont de desembre.

ENCESA DE LLUMS DE NADAL:
Divendres 4 de desembre
A la Plaça del Mercat
17 h. Música d’ambient nadalenca a la Plaça del Mercat.
17:30 a 19:30 h. Taller Photocall Nadal (Taller infantil de Nadal).
18 h. Escola de Música (grup de vent de petits i grans).
18:30 h. Encesa de llums de Nadal.
Seguidament, xocolatada popular.
19 a 21 h. Tasta… l’hivern “Surf”
El millor “surf-garage” amb el grup 13th Magic Skull acompanyat de tastets d’hivern al Mercat Cobert.
Divendres 4 de desembre
A la Plaça Salvador Espriu
19:00 h. Encesa de llums de Nadal.
Seguidament, xocolatada popular.

FIRA DE NADAL : dissabte, diumenge i dilluns de 10 a 14 i de 16 a 20 h – Dimarts de 10 a 14 h
Una gran varietat de productes artesans i nadalencs a la 8a Fira de Nadal. I cada dia, tallers infantils nadalencs, tallers de rebosteria d’adults, demostracions de cuina nadalenca, jocs i espectacles familiars. Consulta els espais i horaris a la programació.
  • Dissabte 5 de desembre
Tot el dia, Els Recicloperats: 18 jocs autònoms fets de materials reciclats, a la placeta Sant Joan en què els petits podran resoldre petits objectius utilitzant les habilitats psicomotores i un xic d’enginy i estratègia. Dirigits per la Cia. Katakrac. Accés lliure.
De 10 a 11.30 i de 12 a 13.30 h Taller d’scrap infantil: postals de Nadal, a la carpa de tallers. Dirigit per Scrapmaniàtics Associació. Preu: 5 €. *Inscripcions anticipades a l’Oficina de Turisme (edifici del Monestir). El mateix dia de l’activitat, directament a la carpa de tallers. Places limitades. Més informació a turisme@guixols.cat o al 972 82 00 51.
D’11 a 14 h Taller infantil de globoflèxia: farem 5 creacions diferents amb globus, a la carpa de tallers. Dirigit per la botiga Ballons. Preu: 5 €
(material inclòs). No cal inscripció prèvia.
D’11 a 14 h Taller de manualitats infantil: decoració d’un estel o d’un arbre de Nadal amb espelma, a la carpa de tallers. Dirigit pel taller d’art La Pinzellada. Preu: 5 € (material inclòs). No cal inscripció prèvia.
De 17 a 19.30 h Taller d’adults de rebosteria on s’elaboraran dolços típics de Nadal, a la cuina del restaurant El Ginjoler. Dirigit pel mestre pastisser Antoni Viñas de La Vienesa. Preu: 5 € (material inclòs). Cal inscripció prèvia a l’Oficina de Turisme uns 15 minuts abans de començar l’activitat. Places limitades. Més informació a turisme@guixols.cat o al 972 82 00 51.
D’17 a 19 h Taller de manualitats infantil per decorar un estel o un arbre de Nadal amb espelma, a la carpa de tallers. Dirigit pel taller d’art La Pinzellada. Preu: 5 € (material inclòs). No cal inscripció prèvia.
De 16 a 17.30 i de 18 a 19.30 h Taller d’scrap infantil: decoració nadalenca, a la carpa de tallers. Dirigit per Scrapmaniàtics Associació. Preu: 5 €. *Inscripcions anticipades a l’Oficina de Turisme  o el mateix dia de l’activitat, directament a la carpa de tallers. Places limitades. Més informació a turisme@guixols.cat o al 972 82 00 51.
  • Diumenge 6 de desembre
D’11 a 13 h Taller infantil de fang: figuretes del Pessebre, a la carpa de tallers. Dirigit per l’escola d’art Taps. A partir de 7 anys.
Preu: 5 €. *Inscripcions anticipades a l’Oficina de Turisme. El mateix dia de l’activitat, directament a la carpa de tallers. Places limitades. Més informació a turisme@guixols.cat o al 972 82 00 51.
D’11 a 14 h Espai de jocs de taula moderns dirigits, a la carpa de la fira. Activitat familiar. Accés lliure. Dirigit per Ludus Mundi.
De 16 a 19 h Taller de manualitats infantil:  mussol nadalenc amb una pinya, a la carpa de tallers. Dirigit per l’espai El Petit Art. Preu: 5 € (material inclòs). No cal inscripció prèvia.
De 16 a 19 h Taller infantil de rebosteria: decoració de galetes i cupcakes nadalencs, a la carpa de tallers. Dirigit per Be Cake. Preu: 6 € (material inclòs). No cal inscripció prèvia.
De 16 a 19 h Espai de jocs de taula moderns dirigits, a la carpa de la fira. Activitat familiar. Accés lliure. Dirigit per Ludus Mundi.
A les 17 h Christmas storytime: Santa’s helper, conta contes teatralitzat en anglès a la placeta Sant Joan. Dirigit per l’escola d’anglès Kids & Us. Accés lliure.
  • Dilluns 7 de desembre
A les 11 h Demostració de rebosteria: com preparar un avet de xocolata per després fer-ho a casa per al Nadal, a la carpa de tallers. En finalitzar la demostració es sortejarà l’avet. Dirigit per Carme Picas del restaurant i càtering El Ginjoler. Accés lliure.
D’11 a 14 h Contes de Nadal de les Germanes Baldufa, a la placeta Sant Joan. La Lilian i la Sophie celebren el Nadal en família i  explicaran contes màgics d’arreu del món. Dirigit per Tanaka Teatre. Accés lliure.
D’11 a 14 h Taller infantil de manualitats:  preparació d’espelmes per al Nadal amb cera d’abella, a la carpa de tallers. Dirigit per Mel de l’Ardenya. Preu: 3 €. No cal inscripció prèvia.
D’11 a 14 h Taller infantil de rebosteria: galetes amb figures nadalenques per penjar a ‘arbre. Dirigit per la botiga “Sweet & Sugar”. Preu: 7€ (material inclòs). No cal inscripció prèvia.
De 16 a 19 h Taller d’activitats Cuscusianes: als contes Cuscusians les paraules i els objectes juguen. Joc de cartes Pillut i creació a partir dels contes, a la carpa de tallers. Activitat familiar. Accés lliure.
De 16 a 19 h Taller infantil de rebosteria: galetes amb figures nadalenques per penjar a ‘arbre, a la carpa de tallers. Dirigit per la botiga “Sweet & Sugar”. Preu: 7 € (material inclòs). No cal inscripció prèvia.
De 16 a 18 h Taller infantil de manualitats: preparació d’espelmes per al Nadal amb cera d’abella, a la carpa de tallers. Dirigit per Mel de l’Ardenya. Preu: 3 €. No cal inscripció prèvia.
A les 17 h Taller d’adults de cuina de Nadal: pica-Picas de Nadal. Dirigit per Carme Picas a la cuina del restaurant El Ginjoler. Preu: 5 € (material inclòs). Cal inscripció prèvia. *Inscripcions anticipades i pagament a l’Oficina de Turisme (edifici del Monestir) uns 15 minuts abans de començar l’activitat. Places limitades. Més informació a turisme@guixols.cat al 972 82 00 51.
  • Dimarts 8 de desembre
D’11 a 13 h Gimcana de Nadal: el caçatió. El Cagatió s’ha perdut per la Fira de Nadal. Ajuda a trobar-lo amb la teva família. Diferents personatges acompanyaran el recorregut. Al  final de la gimcana, tots els participants tindran un obsequi. Preu: 1 € per participant. Dirigit pel Centre Infantil Esquitx. *Inscripcions anticipades i pagament a l’Oficina de Turisme. El mateix dia de l’activitat, directament a la carpa de tallers. Places limitades. Més informació a turisme@guixols.cat al 972 82 00 51.
D’11 a 13 h Taller d’activitats Cuscusianes: als contes Cuscusians les paraules i els objectes juguen. Joc de cartes Pillut i creació a partir dels contes, a la carpa de tallers.  Activitat familiar. Accés lliure.
D’11 a 14 h Taller infantil de rebosteria: decoració de galetes i cupcakes nadalencs, a la carpa de tallers. Dirigit per Be Cake. Preu: 6 € (material inclòs). No cal inscripció prèvia.
D’11 a 14 h Taller de manualitats infantil: postals de Nadal, a la carpa de tallers. Dirigit per l’espai El Petit Art. Preu: 5 € (material inclòs). No cal inscripció prèvia.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.