EXPOSICIÓ FOTOGRÀFICA DE XARXA SOLIDÀRIA

EXPOSICIÓ FOTOGRÀFICA DE XARXA SOLIDÀRIA

 

600-ROSTRES

Del 10 de novembre al 4 de desembre de al Pati de l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols exposició fotogràfica de Xarxa Solidària. L’exposició fotogràfica “Rostres del món” consta de 12 retrats que ajuden a apropar-se a alguns aspectes de la vida quotidiana de les comunitats de Filipines, amb les quals la ONG Xarxa Solidària hi coopera.
Amb aquesta exposició es pretén que la ciutadania conegui Filipines, aquell país llunyà ple de contrastos, format per unes 7.100 illes plenes de vida. La capital, Manila, podria ser l’enveja de qualsevol ciutat cosmopolita del món. Només cal parar un xic d’atenció per veure petites escletxes de vida entre els carrers i les cases, unes entrades que et condueixen a una realitat on el barraquisme, la pobresa i la desnutrició es barregen amb un munt de quitxalla que juga, riu i viu al carrer.
Gràcies a totes les persones que formen part de Xarxa Solidària, es pot arribar a aquests petits racons del món i dur a terme un treball conjunt i enriquidor amb les persones que més ho necessiten.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.