3a Festa de Halloween · Dissabte 31 d’octubre

3a Festa de Halloween · Dissabte 31 d’octubre

 

e78b6e4955151aa3823cbab8d711db2b_L

Una iniciativa de la Federació de Colles de Carnaval

Tercera edició de la Festa de Halloween, dissabte 31 d’octubre a la Plaça del Mil·lenari de Platja d’Aro. El programa proposa un festival d’animació infantil amb Soy La Fiesta (18 h), botifarrada popular (19 h – tiquet: 3 euros-), i per als més valents túnel del terror per a petits i grans (20 h). Un iniciativa de la Federació de Colles de Carnaval de Castell-Platja d’Aro i S’Agaró amb el suport de la regidoria de Turisme de l’Ajuntament.

Una proposta emmarcada un cap de setmana marcat per la celebració del 16è Dance Festival Platja d’Aro (del 30 d’octubre a l’1 de novembre) al Palau d’Esports i Congressos. Un campionat de balls esportius i de competició amb la participació de gairebé 500 parelles de 25 països, amb diverses proves de caràcter nacional i internacional amb el seguiment televisiu del Canal Esport 3 i TVCB.

Altres opcions són participar a la visita guiada naturalista al Parc dels Estanys de Platja d’Aro, diumenge 1 de novembre (10 h) o visitar les diverses exposicions: doble mostra a càrrec de Carles Bros i Antonio Rojas al Castell de Benedormiens, fons permanent del Museu de la Nina de Castell d’Aro, o les obres escultòriques de gran format de Medina-Campeny, instal·lades, a l’aire lliure, al Parc dels Estanys. En l’horitzó del novembre s’albiren noves propostes: exposició de pintura de Tindaro Calia (del 7 al 29 de novembre), 28a Marxa dels 20 Km (diumenge 15 de novembre), celebració del Dia Mundial de la Infància (dissabte 21 de novembre) o l’Encesa dels Llums de Nadal (dissabte 28 de novembre).

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.