Castanyades populars i participatives

Castanyades populars i participatives

 

 

bbef2b7b679c4a3f6307636a786d3b79_L

Dimarts 27 i dijous 29 d’octubre a Castell d’Aro i Platja d’Aro

Celebració de la castanya popular (pdf) dimarts 27 d’octubre (17 h) al Centre Cívic Ca La Rafaela de Castell d’Aro amb el complement d’un concert d’havaneres amb Neus Mar. L’endemà, dimecres 28 d’octubre (10-12 h) al Centre Cívic Vicenç Bou de Platja d’Aro hi ha programat un taller de panellets, com a activitat prèvia a les activitats de l’endemà al mateix espai.

Així, el dijous 29 d’octubre, sota el lema Una mirada a la tardor, l’organització participativa de la jornada comença de bon matí (10 h) i té continuïtat a la tardar amb l’encesa del foc (16 h), la preparació de les castanyes (16.30 h) i el taller de cistelleria (17 h).

A partir de les 17.30 h la celebració pren un caràcter intergeneracional amb músiques i danses tradicionals d’arreu del món amb Quartet Brunzit, racó de te a càrrec del Punt Jove i taller d’estampació de pedres amb fulles amb els infants i famílies dels Espais Familiars, abans de la castanyada (18.30 h) i el fi de festa (19 h). Organitza la regidoria de Participació Ciutadana i Dinamització Comunitària.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.