Gent gran, gent activa! Activitats de tardor

Gent gran, gent activa! Activitats de tardor

 

ffa5995d181a68f34f12d434de180904_L

Punt de Trobada al Centre Cívic Vicenç Bou de Platja d’Aro

El projecte de Prevenció i Benestar de Gent Gran de la regidoria de l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro ha programat per a la tardor de 2015 (d’octubre a desembre) un ampli conjunt d’activitats, algunes de puntuals (pdf) i d’altres de llarga durada (pdf). Les primeres s’articulen sobretot a l’entorn del Punt de Trobada de Gent Gran de Platja d’Aro (PTGG), cada divendres (16-17.30 h) al Centre Cívic Vicenç Bou de Platja d’Aro.

El curs al Punt de Trobada s’inicia el 9 d’octubre amb un espectacle inaugural de màgia, el divendres successius hi ha activitat grupal i d’acollida i taller intergeneracional de costura al Casal de Joves de Platja d’Aro; xerrada a càrrec Creu Roja; i taller intergeneracionals. Els divendres de novembre hi ha campionat de domino; jocs de taula intergeneracionals; cinefòrum; i xerrada a càrrec de la Policia Local. Darrerament, el desembre hi ha quina i campionat de domino, els divendres 4 i 11 respectivament.

Altres activitats del trimestre són balls de tarda en música en viu dissabtes 10 i 24 d’octubre, 14 i 28 de novembre i 12 de desembre (18-20 h); dimarts 27 d’octubre castanyada popular al Centre Cívic Ca La Rafaela i dijous 29 d’octubre a La Plaça del Món; dimarts 17 de novembre jocs de taula i quina intergeneracional al Centre Cívic Ca la Rafaela; dijous 19 de novembre jocs de fusta i d’arreu del món al Casal Prejúnior; dijous 17 de desembre celebració de Nadal i l’endemà dinar de Nadal de la gent gran.

Durant tot el curs hi ha també diverses activitats permanents: piscina al Complex Esportiu Riembau (de dimarts a divendres amb transport gratuït), i tallers de memòria i estimulació cognitiva (divendres). També es pot participar a les activitats de la Plaça del Món (dijous 18-21 h) i del Banc del Temps (dimecres i divendres 11-13 h), als cursos de l’Aula d’Adults, a les dinamitzacions dels Parcs Urbans de Salut i sol·licitar la cessió d’un dels horts municipals ecològics.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.