14è Concurs de Còmic de Castell-Platja d’Aro

14è Concurs de Còmic de Castell-Platja d’Aro

 

935f53728951bc3cb330c7ecdddd7991_L

Termini del 16 al 28 de novembre (tira còmica, historieta i animació)

14è Concurs de Còmic de Castell-Platja d’Aro (pdf), convocat per l’Ajuntament de la mà de la Biblioteca Mercè Rodoreda (BMR). Una iniciativa oberta a tothom, que es divideix en dues categories: joves (12-16 anys), i adults (a partir de 17 anys). El termini de presentació d’originals és del 16 al 28 de novembre d’enguany. Els premis, dotats amb 1.600 euros, es lliuren el 20 de desembre al Castell de Benedormiens de Castell d’Aro, i l’exposició de les obres participants serà del 4 al 30 de gener de 2016, a la mateixa biblioteca.

El tema del concurs és lliure, i els treballs han de ser inèdits, i no premiats en cap altre concurs. Els diàlegs poden ser en català o castellà, i la tècnica també és lliure. Hi ha tres modalitats: tira còmica (de 2 a 4 vinyetes), historieta (a partir de 5 vinyetes i fins a tres fulls DIN-A4 en la categoria juvenil, i entre 3 i 6 fulls com a màxim en la categoria d’adult), i animació (2D, 3D, flash, stop motion, claymotion… amb una extensió de 15 segons fins a 4 minuts).

La participació en el concurs pot ser individual o a dues mans, i cada participant o equip pot presentar un màxim d’una obra per a cada modalitat del concurs. Hi ha Primer i Segon Premi per a cada categoria i modalitat i si el jurat ho considera oportú, es poden atorgar dos accèssits a propostes no premiades amb guardons superiors: millor obra amb diàlegs en català, i millor obra d’autor local. També està vigent –fins al 31 d’octubre- el 4t Premi Jordi Comas de Recerca Local (pdf) al millor projecte inèdit d’investigació sobre el municipi, dotat amb 3.000 euros i amb la possibilitat de publicació del treball.


14è Concurs de Còmic de Castell-Platja d’Aro

Modalitats: tira còmica, historieta i animació

Categories: juvenil (12-16 anys) i adults (+17 anys)

Termini de presentació: del 16 al 28 de novembre

Informació: BMR · T 972 825 491 · biblioteca@platjadaro.com · web · pdf

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Verificació (no es una màquina) * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.