Noves activitats educatives sobre ciències de la salut pel curs 2015-2016

Noves activitats educatives sobre ciències de la salut pel curs 2015-2016

 

09072015-JGallego-_MG_2270

El Museu d’Història-Monestir i l’Espai del Metge i de la Salut Rural de Sant Feliu de Guíxols, posen a disposició dels centres educatius un seguit d’activitats en format de visita comentada o taller pràctic, dirigits a tots els nivells educatius, en el quals es treballen aspectes relacionats amb l’àmbit de la història i el patrimoni, així com també de les ciències de la salut. Aquest darrer, lligat a la nova exposició “Curar-se en salut” i a l’espai pedagògic “Sala d’exploració”.
Destaquen les noves activitats lligades a l’àmbit curricular de ciències de la salut, on els docents trobaran dues visites guiades a l’exposició “Cura-se en salut”, una d’elles dinamitzada per un Doctor de Xaropclown, els pallassos d’hospital de Girona, i dos tallers experimentals en els que es treballa anatomia, hàbits de vida saludable i promoció de la salut, a través d’una metodologia pràctica i sobretot divertida.
Per consultar o ampliar informació podeu visitar la pàgina web www.guixols.cat/museu, o sol·licitar més informació o reservar al telèfon 972821575 i a l’adreça electrònica museuhistoria@guixols.cat

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.