Diada Nacional • Divendres 11 de setembre

Diada Nacional • Divendres 11 de setembre

 

9d232fe10819aa1647f0aee610508837_L

Acte institucional, fires MIC i de Dibuix i concert “Paisatges gironins”

Programació d’activitats en commemoració de la Diada Nacional de Catalunya, divendres 11 de setembre (pdf). A Castell d’Aro, acte institucional amb homenatge al President de la Generalitat Lluís Companys a la plaça que porta el seu nom (11.30 h): ofrena floral, parlaments i l’actuació de la Coral de la Vall d’Aro. En el marc de la Festa Major de la vila (pdf) també hi ha passeja en bicicleta (10 h) fins a la Font Picant; animació infantil i xocolatada (17.30h) a la Plaça Poeta Sitjar; i el doble concert gratuït amb Els Catarres i Vacas Sagradas (23.30 h) a la Sala Polivalent.

A Platja d’Aro, Trobada de Col·leccionistes de Xapes de Cava-Memorial Lloberoni (9-14 h) a la Plaça de l’Ajuntament; 11è Mercat MIC-Made In Catalonia de productes alimentaris de Catalunya, elaborats al país i amb significació pròpia (10-21 h) a l’Avinguda del Cavall Bernat; i 20a Fira de Dibuix (10-21 h) a l’Avinguda de S’Agaró, en la que la recaptació de les inscripcions de participació es destinen a l’Associació AFATRAM del Centre ocupacional i especial de treball Tramuntana; i el concert audiovisual Paisatges gironins amb la Cobla-Orquestra Els Montgrins (21 h) a la Plaça del Mil·lenari.

Altres activitats fins a finals de mes: Festa Major de Castell d’Aro fins al 13 setembre; 3r Festival FestiSurf Costa Brava dedicat al surf-rock (web) dissabte 12 i diumenge 13 de setembre; dos concerts del Festival de Música de S’Agaró (web), dissabtes 12 i 26 de setembre; Torneig de Bàsquet FIATC Joventut de Badalona-CAI Saragossa (pdf), diumenge 13 de setembre; i Fira Retro Motor i 7è Aquatló Platja d’Aro, diumenge 26 de setembre. La col·lectiva de pintura del Reial Cercle Artístic de Barcelona (pdf) es pot visitar fins al 27 de setembre al Castell de Benedormiens; així com el fons de 800 peces del Museu de la Nina de Castell d’Aro (pdf), tot el mes; i l’exposició d’escultura de gran format de Medina-Campeny (pdf), també tot el setembre al Parc dels Estanys de Platja d’Aro.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.