Propostes i espais de lleure a les platges

Propostes i espais de lleure a les platges

 

98e0cdd4e0bdb1a2d8e1cded7f0b007c_L

El programa d’activitats es combina amb guinguetes i altres serveis

Les plataformes flotants dins l’aigua, el Mini Club Infantil, el programa d’activitats al Passeig Marítim, i l’oferta privada de serveis (propostes nàutiques i de restauració de les guinguetes), són els principals elements d’oci que ofereixen els platges del municipi aquest estiu als seus usuaris. En relació a les plataformes, són de lliure accés, i n’hi ha vuit (d’entre 30 i 40 m2 per a 30 o 40 persones), i disposen d’una escala per accedir-hi i de mòduls per poder-hi seure. També a diversos punts de les platges hi ha jocs infantils, sobretot piràmides de cordes.

En l’àmbit de l’oferta pública destaca el Mini Club Infantil–Ludoteca, actiu per quart any consecutiu durant més de 10 setmanes. Situat a la Platja Gran, en un espai de 200 m2, n’han gaudit 3.200 infants. D’accés gratuït, s’adreça a infants de 3 a 12 anys, està dinamitzat per monitors amb coneixements d’idiomes que hi ha programat tallers, manualitats, jocs de platja o inflables, entre d’altres activitats. Una oferta que s’emmarca en les accions pròpies d’una Destinació de Turisme Familiar (DTF).

El conjunt de la façana marítima també acull durant tot l’estiu multitud d’activitats En l’àmbit infantil, actuacions del Festival Xalaro i cada dilluns tallers, jocs populars i gegants o discomòbil. A nivell musical els concerts del Festival Nits de Jazz, 33a Cantada d’Havaneres, i properament el 3r FestiSurf Costa Brava (web). En l’àmbit esportiu, torneigs de Korfbal Platja, Vòlei Platja i Futbol Platja, i també la Caminada nocturna de la Vall d’Aro. Altres propostes han estat el Gran Castell de Focs Artificials, 5a Magic Night, cinema a la fresca, i cada dijous mercat d’artesania i sessions d’animació per a petits i grans.

En relació a l’oferta dels privats, però dins el pla d’usos de les platges gestionat des de la regidoria de Serveis de l’Ajuntament, s’han mantingut cinc guinguetes de restauració amb una tarima de fusta de 100m2 amb pèrgola. A més a més, la guingueta de Cavall Bernat de la Platja Gran ofereix caic, i la de Riuet windsurf; dues activitats nàutiques que complementen altres serveis: lloguer d’hamaques, camp de boies a la Platja del Racó de S’Agaró, i diverses activitats d’oci -lloguer de patins, línia de creuer amb fons de vidre i torpedo bus-.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.