DISSABTE LA FIRA SCRAPMANIÀTICS DE SFG

DISSABTE LA FIRA SCRAPMANIÀTICS DE SFG

 

SCRAP-WEB

Segons Informa Radio Sant Feliu Unn any més l’Associació Scrapmaniàtics i l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols organitzen la gran festa de l’scrapbook el proper dissabte 29 d’agost.
Es pot dir que la Fira Scrapmaniàtics ha esdevingut un referent  per totes les persones afeccionades a l’Scrapbook, convertint-se en una de les més importants a nivell estatal.
Es compta amb l’experiència i l’alt grau de satisfacció de visitants, talleristes i botigues de les quatre edicions anteriors, i amb els excel·lents comentaris que té la fira en el món de l’scrapbook. 

ACTIVITATS:
– FIRA MERCAT de productes d’scrapbook amb 30 parades de botigues de material d’scrap
– 9 TALLERS EXPRESS (d’una hora aproximadament), 2 TALLERS INFANTILS i 8 TALLERS XL (d’unes tres hores aproximadament) d’scrapbook.
– PACK REGAL de benvinguda (bossa amb regals per part dels patrocinadors i material editat exclusiu per la fira) per a totes les persones inscrites als tallers (previsió d’aproximadament 300 persones).
– EXPOSICIÓ D’SCRAPBOOK, amb treballs de reconeguts/des scrapers/es, que estarà instal·lada a la sala municipal d’exposicions (pati central de l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols).
– SCRAPROOM FAMILIAR; espai creatiu a disposició de tothom que vulgui scrapejar una estona.
– STAND CARROT CAKE Scrap & Friends, demostració de productes, make & take i altres sorpreses durant tot el dia.
– DINAR SCRAPER als Jardins Juli Garreta.
– FESTA DE CELEBRACIÓ al vespre del cinquè aniversari de la Fira Srapmaniàtics

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.