Emmanuel DjobBy The Gospel River

Emmanuel DjobBy The Gospel River

 

d8fc8a359accd7894dcbd989398acc9d_L

Vuitè i darrer concert de la divuitena edició de les Nits de Jazz a Platja d’Aro (web), divendres 28 d’agost (23 h) a la Platja Gran (Cavall Bernat) amb l’actuació d’Emmanuel Djob By The Gospel River. La banda, inspirada en formacions mítiques com Golden Gate Quartet, proposa un concert de gospel i espirituals negres on la veu és la protagonista; Emmanuel Djob -veu i guitarra-, Marcel Canal –veu-, Didier Likeng –veu i baix-, François Nyame-Siliki –veu-, Sega Seck –percussió-, Antoine Laville –teclats-.  

Integrat en el nou segell Estereofònics (web), la marca que reuneix tots els festivals musicals que es desenvolupen a l’estiu al municipi (57 concerts en 120 dies), les Nits de Jazz proposen vuit concerts gratuïts –amb servei de seient per a 1.500 espectadors-, cada divendres fins al 28 d’agost. Prèviament ja hi ha actuat Anthus, Saphie Wells & The Swing Cats, Paris-Barcelona Jass Band, i Violetta Curry; Eva Fernández&Orquestra Taller de Músics; i In Crescendo.

Organitzat per l’Ajuntament de Castell–Platja d’Aro, amb el suport de la Diputació de Girona i la Generalitat de Catalunya, presenta un programa eclèctic que aposta per les principals formacions del panorama del jazz català, però també a artistes internacionals; i als estils musicals que hi fan frontera i el complementen –gospel, swing, soul, blues, musicals-, consolidant amb el pas dels anys un públic heterogeni, agraït i fidel.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.