3r Desemboca Platja d’Aro • Del 20 al 23 d’agost

3r Desemboca Platja d’Aro • Del 20 al 23 d’agost

 

c254004b2125d54e936f8991ae1e4c44_L

Rock’n’roll festival amb deu concerts i dues sessions de DJ

Tercera edició del Festival Desemboca (web), del 20 al 23 d’agost a Platja d’Aro. Una proposta gratuïta, que aposta per fer arribar el rock’n’roll, el garatge, el rhythm’n’blues, el soul, el surf i el blues al cor de la Costa Brava, al bell mig de l’estiu, de la mà de deu formacions capdavanteres en els seus gèneres. Organitza l’Associació Arocinema i l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro, que també promouen el 3r FestiSurf Costa Brava (11 i 12 de setembre), dedicat al surf-rock (web). Els dos festival estan integrat en el nou segell Estereofònics (web), la marca que reuneix totes les activitats musicals que es desenvolupen a l’estiu al municipi (57 concerts en 120 dies).

La principal novetat que presenta el festival és l’extensió de les actuacions cap al centre de la ciutat, més enllà de l’escenari principal, situat a la Plaça dels Estanys de Platja d’Aro. L’activitat comença dijous 20 d’agost (23 h) al Bar Skull amb un concert de Futuro Terror (velocitat, percepció alterada, immediatesa i por al futur); i continua l’endemà divendres 21 d’agost, primer amb un concert al c/ Pineda del Mar (18.30 h) amb Gang Wolf Lightnin’ (blues rural de principis del segle XX) i tot seguit animació amb DJ Kahuna; i a la nit a l’escenari principal (23 h) hi actuen The Lookers (autenticitat i energia que desperta l’interès de tots els públics), Macho (rock primitiu i sense artificis) i Thee Blind Crows (massa blues per ser punk, massa punk per ser blues).

L’activitat continua dissabte 22 d’agost, primer amb un concert de tarda al l’Av. de la Pau-c/ Dr. Fleming (18.30 h) amb Caustic Roll Dave (un bluesman molt allunyat del sentit acadèmic del terme), i tot seguit animació amb DJ Atomic Dog; i a la nit a l’escenari principal a la Plaça dels Estanys trio de concerts amb The Seven Sins (soul i rock’n’roll per a un set enèrgic i molt ballable), The Slingshots (ritmes ben calculats i dolces melodies) i The Youth (un dels màxims exponents del panorama 60’s europeu). L’epíleg del festival és diumenge 23 d’agost (13 h) al teatre del Centre l’Avenir Fanalenc, amb un concert pera tots els públics-vermut amb Los Locos del Oeste (un viatge als clubs de carretera i honky-tonks dels EUA).

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.