16è Mercat Medieval de Castell d’Aro

16è Mercat Medieval de Castell d’Aro

 

c73a1f6efcf3eb175338b9199647979c_L

Dissabte 22 i diumenge 23 d’agost al nucli antic de la vila

Castell d’Aro celebra el cap de setmana 22 i 23 d’agost (11-14 i 18-22 h), en entrada lliure i gratuïta, el 16è Mercat Medieval (pdf) en el seu nucli històric, declarat Bé Cultural d’Interès Nacional. Enguany proposa variades propostes d’activitats, demostracions d’oficis, espectacles, fira de productes d’artesania i d’alimentació i espais de restauració. Organitza la regidoria de Turisme i Dinamització Cultural de l’Ajuntament de Castell–Platja d’Aro i s’hi esperen unes 15.000 persones de públic.

Les principals activitats són: falconeria, taller de circ, caravana de ponis, consulta de tarot i jocs de temàtica medieval i taller de creació de corones i cascs medievals. També demostracions d’oficis: filadora, pintora il·lustradora, bufador de vidre i ceramista. Els espectacles més destacats són de titelles, exhibició de faquir, animació musical, xanques i aeris o de poesia trobadoresca. Durant tot el cap de setmana els productes gastronòmics delecten el paladar dels visitants, que poden trobar-hi variades propostes artesanals. També es poden adquirir alguns dels productes artesanals que s’hi mostren i gaudir dels diversos espais de restauració.

Amb aquesta nova edició del mercat, es vol oferir al públic, a les darreries d’agost una proposta lúdica que complementa els altres atractius del municipi: comerç, oci, platja, natura i nit, també en el marc de les activitats com a Destinació de Turisme Familiar. Durant el mercat es poden visitar, en entrada lliure, el Museu de la Nina i el Castell de Benedormiens per gaudir, en el primer, d’un fons temporal i permanent de 800 nines de totes les èpoques i de tot el món; i en el segon, de l’exposició Passat i present 1954-2015, d’Àlvar Suñol.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.