9a Caminada Nocturna de la Vall d’Aro

9a Caminada Nocturna de la Vall d’Aro

 

071a135aa31a2397c57a607f4e716e01_L

Divendres 31 de juliol amb un recorregut popular de 10 km

Novena Caminada Nocturna de la Vall d’Aro, divendres 31 de juliol (22 h), amb punt d’inici i final a la Plaça Major de Platja d’Aro. Inscripcions estan obertes fins al mateix dia a les 15 h a l’Oficina de Turisme de Platja d’Aro i al Palau d’Esports i Congressos (2 euros, inclou avituallament durant el recorregut i refrigeri a l’arribada). Per a participar-hi cal portar una llanterna per persona, roba i calçat adient i aigua. Un cop s’acabi, tothom que ho vulgui podrà participar en un bany popular a la Platja Gran.

Organitzada per la regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Castell–Platja d’Aro, el recorregut d’enguany és de 10 km, de baixa dificultat i apta per a tots els públics. Posteriorment, el dissabte 29 d’agost se celebra la 8a Caminada Nocturna de S’Agaró Vell (22.30 h) que inclou a partir de la mitjanit diverses activitats culturals i remullada final. Ambdues formen part de la proposta d’estiu d’activitats de descoberta al municipi (pdf), que des de l’1 de juliol i fins al 6 de setembre ofereix visites guiades teatralitzades, naturalistes, amb guia local, familiars o teatralitzades.

En paral·lel, enguany s’estrena la primera edició de la Lligueta Running Vall d’Aro (pdf), que combina la pràctica esportiva amb la descoberta de l’entorn natural del municipi a partir d’un circuit de sis curses de muntanya de perfil tècnic i de recorreguts similars a través de boscos i espais muntanyosos poc coneguts pel turisme tradicional: Cursa Nocturna Penya Blaugrana (7 d’agost), Cursa Club Tennis d’Aro (22 d’agost), Marxa de l’Escurçó (6 de setembre), Cursa de la Serp de Fanals (3 d’octubre), Cursa Lineal Camí de Ronda (25 d’octubre) i Marxa dels 20 km (15 de novembre).

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.