Cursa solidària per diumenge

Cursa solidària per diumenge

 

bici-325x187

El proper diumenge, Sant Feliu serà seu d’una cursa solidària en favor dels afectats de TDA-H (Trastorn de Dèficit d’Atenció), en què els participants podran prendre-hi part tant anant en bicicleta com a peu.

Aquesta cursa és una iniciativa d’un grup de mares d’infants afectats per donar a conèixer aquest trastorn (Trastorn de Dèficit d’Atenció-Hiperactivitat), un trastorn neuronal que afecta la informació que les neurones processen al nostre cervell. Però la cursa neix també per conscienciar i trobar punts de suport a tots aquells afectats i que, en no disposar d’un centre de referència a Girona on tenir informació, acollida o formació, ja que el més proper és a Barcelona i tots els esdeveniments o tallers es fan a la capital, es cerquen recursos per tenir una delegació a Girona.

Així doncs, el proper 26 de juliol a les 9: 00h donarà inici la cursa, el circuit del qual serà de 25 km per als ciclistes i d’11 km per als que prefereixin anar a peu. La sortida serà al pavelló Carles Nadal, més amunt de la gasolinera.
Els preus seran 11 euros per a ciclistes i 5 per a caminants federats i 14 € i 8 € per a no federats i hi haurà un detall per la participació i col·laboració, així com diferents sortejos.

Les inscripcions les podreu fer a través del següent enllaç: http://tdahcatalunya.org

o de la pàgina oficial de la federació de ciclisme.

Més informació a https://www.facebook.com/events/1607709322834747/

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.