Visita i activitat familiar “Anem a la granja?”

Visita i activitat familiar “Anem a la granja?”

 

77b366dd254a43618bcbedaf86ab4031_L

Dimarts 14 i 28 de juliol, 18 d’agost i 1 de setembre

La regidoria de Turisme de l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro amplia la seva oferta de propostes guiades i de descoberta d’estiu amb la nova activitat familiar Anem a la granja? adreçada a infants de 4 a 10 anys. El punt de trobada és el Parc de l’Estació de Castell d’Aro, per anar fins al Mas Can Juanals de les Eroles, on poden feinejar als horts conèixer, tocar i alimentar el bestiar. S’han programat quatre sessions: dimarts 14 i 28 de juliol, 18 d’agost i 1 de setembre (18.30 h). L’activitat és gratuïta, amb inscripció prèvia a l’Oficina de Turisme (T 972 817 179 · visitesguiades@platjadaro.com).

La segona novetat de l’estiu, és la jornada enològica DO Porcianus a la Vil·la romana de Pla de Palol de Platja d’Aro (diumenge 6 setembre), per commemorar una de les principals activats d’aquest assentament, amb verema tradicional per a infants de 4 a 10 anys (11-13 h), visita a les termes per a totes les edats (11-13 h i 18-20 h), i tast de vins per a adults (18-20 h): reserva prèvia a l’Oficina de Turisme de Platja d’Aro, per a totes les activitats, places limitades).

Amb aquestes dues novetats es consolida la programació d’activitats per a tots els públics en el marc de l’acreditació del municipi com a Destinació de Turisme Familiar (DTF), guardó de qualitat que concedeix l’Agència Catalana de Turisme de la Generalitat de Catalunya, i que només tenen 19 punts del país. Alhora formen part del programa d’estiu de visites guiades impulsat per l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro, i que entre l’1 de juliol i el 6 de setembre, ha programat un total de 44 activitats per descobrir l’entorn natural, històric i patrimonial del municipi.

Per difondre l’oferta s’han editat 10.000 exemplars d’una guia on s’hi recull en quatre idiomes el programa complert d’activitats de descoberta, que excepte la 9a Caminada Nocturna de la Vall d’Aro, divendres 31 juliol (2 euros), totes són gratuïtes. Es manté l’oferta per visitar amb guia local el Nucli Antic de Castell d’Aro i el Museu de la Nina, i Camí de Ronda de S’Agaró. També hi ha visites naturalistes al Parc dels Estanys de Platja d’Aro, visites teatralitzades a la Vil·la romana de Pla de Palol de Platja d’Aro; i visites familiars teatralitzades a Castell d’Aro i al Camí de Ronda de S’Agaró.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.