Festival Xalaro • Dissabte 20 i diumenge 21 de juny

Festival Xalaro • Dissabte 20 i diumenge 21 de juny

 

6fd9f70d4570e3aa11d2a167789129fe_L

Fira, música, clown, circ, humor, instal·lacions i animació de carrer

Segona edició del Festival Xalaro a Platja d’Aro (web), el cap de setmana 20 i 21 de juny, el primer de la Costa Brava dedicat al públic familiar amb espectacles de música, clown o animació de carrer. Simultàniament, també repeteix la fira de mostres amb les darreres tendències en el món dels productes, serveis i ofertes de vacances per a les famílies (pdf). Una iniciativa de l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro per consolidar l’acreditació com a nova Destinació de Turisme Familiar (DTF) ara fa un any.

Les principals novetats són la gratuïtat de tots els espectacles, els espais a l’aire lliure com a escenari únic de totes les actuacions, i la incorporació de les primeres companyies internacionals al festival, amb un total de 23 actuacions de 17 companyies, entre d’altres The Gramophone Allstars Big Band, Pep Plaza, Heavy per Xics o Pepa Plana i Toti Toronell. La programació combina diverses tècniques i modalitats, que es reparteixen en sis escenaris (i diversos espectacles itinerants), enguany amb una major concentració en el centre vila i a l’entorn del Passeig Marítim (servei gratuït de seient, no numerat).

Tots els infants socis del Club Super3 de Televisió de Catalunya obtindran un obsequi –la gorra oficial del festival- mostrant el seu carnet a l’Oficina de Turisme de Platja d’Aro o als punts d’informació oficial. En relació a la fira (golf, allotjament, oci i esports, nàutica, joguines, moda o alimentació), l’accés també és lliure durant els dos dies (17-23 h), i enguany es trasllada també a l’exterior del Palau d’Esports i Congressos, just al seu davant, a la Plaça del Mil·lenari de Platja d’Aro, per guanyar en visibilitat i accessibilitat.

Xalaro forma part d’Estereofònics (web), la nova marca que aplega tots els festivals i espectacles musicals que es desenvolupen a l’estiu a Castell d’Aro, Platja d’Aro i S’Agaró, i que enguany proposa 57 concerts en 120 dies (del 13 de juny i l’11 d’octubre) amb múltiples gèneres: del jazz a la clàssica, tot passant pel surf o el rock’n’roll. Durant el cap de setmana de Xalaro ja estan actius tots els serveis del programa municipal de platges, per gaudir dels espectacles, molts a peu de platja, amb els primers banys de la temporada. L’epíleg final de la mostra és el gran castell de focs artificials a la Platja Gran (Cavall Bernat) per commemorar la nit de sant Joan (dimarts 23 de juny · 23 h).

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.