Mini Club–Ludoteca d’Estiu a la Platja Gran

Mini Club–Ludoteca d’Estiu a la Platja Gran

 

b5632518d9b8cb91d6ddf29b0018a2ac_L

Del 20 de juny al 31 d’agost per a infants de 3 a 12 anys

Per quart any consecutiu, s’instal·la el Mini Club–Ludoteca de Platja d’Aro a la zona centre de la Platja Gran, al Passeig Marítim en la seva confluència amb c/ Empordà, en un espai de 200m2. Està en funcionament tots els dies de la setmana del 20 de juny al 31 d’agost (11-14 h i 16-19 h). L’accés és gratuït –limitat a una hora per usuari/dia-, adreçat a infants de 3 a 12 anys, dinamitzat per un equip educatiu de monitors amb coneixements d’idiomes. S’hi ofereixen tallers, manualitats, jocs de platja o inflables, entre d’altres activitats.

Una iniciativa de l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro que s’emmarca en les accions pròpies d’una Destinació de Turisme Familiar (DTF), guardó de qualitat concedit al municipi l’any 2014 per l’Agència Catalana de Turisme de la Generalitat de Catalunya, i que només tenen 19 punts del país. També ho són l’edició de 8.000 exemplars d’una guia en quatre idiomes (català, castellà, anglès i francès) on s’hi recullen totes les propostes de caràcter familiar d’aquest estiu.

L’inici d’activitat del Mini Club coincideix amb el 2n Festival Xalaro (web), l’únic de la Costa Brava dedicat al públic familiar, el cap de setmana 20 i 21 de juny a Platja d’Aro. S’han programat 23 espectacles de música, teatre, clown o animació de carrer, a càrrec de 17 companyies. Totes les actuacions són gratuïtes i a l’aire lliure. Simultàniament, se celebra una fira amb les darreres tendències en el món dels productes, serveis i ofertes de vacances per a les famílies a la Plaça del Mil·lenari.

Durant tot l’estiu hi ha programades activitats d’animació infantil i per a tota la família al Passeig Marítim, i a la Biblioteca Mercè Rodoreda; i s’ofereixen visites guiades, naturalistes o teatralitzades. També hi ha espectacles d’animació, activitats esportives, fires i mercats, i la possibilitat de gaudir de la circulació de mini trens al Parc de l’Estació, visitar el Museu de la Nina o el Parc dels Estanys, i de participar a les festes majors d’estiu o al Mercat Medieval de Castell d’Aro.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.