Platja d´Aro acull el campionat català d´imatge submarina

Platja d´Aro acull el campionat català d´imatge submarina

 

 

18d2fa990243b5f4ec94abbc01e25243_L

Segons Informa Diari De Girona El fons marí de Platja d’Aro acull aquest cap de setmana el Campionat de Catalunya d’Imatge Submarina 2015, que té com a epicentre de les activitats el Club Nàutic Port d’Aro. Hi ha dues categories: fotografia subaquàtica amb el retrat d’opistobranquis com a tema central; i vídeo subaquàtic, amb tema lliure. Els guardonats es fan públics d’aquí a quinze dies, dissabte 13 de juny a la sala d’actes Club Nàutic Port d’Aro amb una projecció del conjunt de les fotografies participants i un dinar de cloenda.
L’activitat s’inicia avui a la sala d’actes del Club Nàutic Port d’Aro amb una reunió entre l’organització i els participants per sortejar les zones de competició i de les embarcacions, així com el lliurament de tota la informació. Les zones de competició de fotografia submarina són les Coves, el Camell, la llosa de Garbí i la llosa de Sant Feliu. Al seu torn, les zones de competició per a la prova de vídeo submarí són les de les Coves i la llosa de Garbí. Així mateix s’ha establert per als dos grups l’àrea de les Planetes com a zona de reserva.
Organitza el campionat la Federació Catalana d’Activitats Subaquàtiques i la Confederació Mundial d’Activitats Subaquàtiques, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro, el Club Nàutic Port d’Aro, la Generalitat de Catalunya, i també de l’Hotel Nàutic Park, els centres d’immersió Ictinio i Divers, i les empreses Cressi, Probe i Saga i del GEAS de la Guàrdia Civil.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.