1r Casal d’Estiu d’Emprenedoria per a Joves

1r Casal d’Estiu d’Emprenedoria per a Joves

 

21f17c9e863ce68047046a2d88bbdae5_L

De l’1 al 31 de juliol a la Sala La Llavor de Platja d’Aro

Primera edició del Casal d’Estiu d’Emprenedoria de Castell-Platja d’Aro (pdf), de l’1 al 31 de juliol (de dilluns a divendres 9-13.30 h) a la Sala La Llavor del Palau d’Esports i Congressos de Platja d’Aro, adreçat a joves de 12 a 17 anys (nascuts entre 1998 i 2003). Organitzat per l’àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament, les inscripcions són del 4 al 29 de maig, i la presentació pública i informativa del casal, oberta a pares i a joves, és dissabte 16 de maig (11 h) a la mateixa Sala La Llavor. Les places són limitades, i els preus d’inscripció s’ha fixat en 150 euros per a empadronats i 300 euros per a la resta de participants.

El nou casal cerca el foment de la cultura emprenedora entre els joves per tal de que puguin adquirir unes capacitats i habilitats per desenvolupar-se a nivell personal, i que els faciliti les eines adients per conèixer, explorar, compartir experiències i inquietuds amb altres joves. L’organització de la primera edició s’ha encomanat a l’empresa Alwa, especialitzada en emprenedoria social, i de la coordinació i dinamització se n’encarrega l’entitat Inny, formada per joves emprenedors, reconeguda per l’organtizació de jornades d’intercanvi d’experiències,conferències, tallers i altres.

El Casal d’Emprenedoria s’afegeix a l’oferta municipal d’activitats d’estiu, configurada per dues propostes d’educació en el lleure amb una oferta global de 400 places. D’una banda, el Casal d’Estiu (pdf) per a infants de 3 a 14 anys, del 22 de juny al 10 de setembre (enguany es recupera l’oferta de finals de juny i primers de setembre); i de l’altra, el Casal Esportiu (pdf) per a joves de 10 a 15 anys, de l’1 de juliol al 31 d’agost. Les places són limitades, i els participants gaudiran de l’acompanyament i suport educatiu d’un ampli equip educatius de monitores i monitors.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.