Nova proposta d’activitats al Passeig Marítim

Nova proposta d’activitats al Passeig Marítim

 

e4559044766b9b537a51a03a16c9872a_L

Festival dels Nens (2 de maig) i Escultors de Sorra (6 maig-6 juny)

Nova proposta d’activitats lúdiques al Passeig Marítim de Platja d’Aro, gratuïtes i obertes a tots els públic, de la mà de la nova Associació d’Empresaris d’aquesta zona (facebook), amb la col·laboració de l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro, per dinamitzar l’espai tot coincidint amb el pont de l’1 de maig, i la bonança de la primavera.

Dissabte 2 de maig (12-17 h) se celebra el 1r Festival dels Nens amb un ampli conjunt d’activitats programades per als més menuts, que al llarg de la Platja Gran hi trobaran s’establiran cinc punts on gaudir de jocs inflables i de diverses activitats: tallers de maquillatge artístic, bombolles de sabó i toro mecànic, etc.

Posteriorment, del 6 de maig al 6 de juny se celebra la 1a Trobada Europea d’Escultors de Sorra a Catalunya, on cinc artistes d’aquesta especialitat realitzaran i exhibiran les seves obres efímeres repartides també en diversos espais de la Platja Gran. Els creadors convidats són Niall Magee (Irlanda), Lars Borst (Països Baixos), Vadim Gryadov (Rússia), i Sergi Ramírez i Montserrat Cuesta (Catalunya).

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.