Visita al Parc dels Estanys • Dissabte 2 de maig

Visita al Parc dels Estanys • Dissabte 2 de maig

 

fbd810dbe9eba310a4db4eed080d5185_L

Itinerari naturalista i observació ornitològica per a tota la família

Després de l’èxit de la proposta l’estiu passat, i també durant al tardor de 2014, es reprèn l’oferta de visites guiades naturalistes al Parc dels Estanys de Platja d’Aro. La regidoria de Turisme de l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro n’ha programat una per a cada primer dissabte de primavera: 4 d’abril, 2 de maig i 6 de juny (11 h).

La proposta és gratuïta, oberta a totes les edats, i conduïda per l’Associació ACER, amb la voluntat donar a conèixer el cicle de l’aigua, i la flora i fauna del primer parc urbà del municipi, de 150.000 m2, inaugurat ara fa dos anys i mig. Un itinerari didàctic i diversos miradors, permeten l’observació d’alguna de les 250 espècies d’aus que en el període d’un any habiten la zona humida o hi fan estada durant les migracions.

En relació a les visites guiades, durant tot el curs se n’ofereixen tres més per a grups organitzats i amb reserva prèvia: Camí de Ronda de S’Agaró, Nucli antic i Museu de la Nina de Castell d’Aro, i Camí de Ronda de Platja d’Aro i Vil·la romana de Pla de Palol (gratuït per a grups que s’allotgin o facin àpat col·lectiu en algun establiment del municipi; i 30 euros per a grups fins a 25 persones, i 50 euros per a grups de més de 25 persones).

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.